Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Masini de spalat vase profesionale - ce beneficii aduc restaurantului tau

Masini de spalat vase profesionale - ce beneficii aduc restaurantului tau

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1766

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Indiferent ca te numeri printre actualii proprietari din industria HoReCa sau vrei sa iti infiintezi o afacere in acest domeniu, cu siguranta te-ai documentat despre ce echipamente horeca ai nevoie. Cu toate acestea, exista aspecte care pot fi trecute cu vederea fara sa-ti dai seama. Un exemplu in acest sens este obligativitatea existentei unui spatiu destinat spalarii vaselor. Trebuie sa stii ca principalele criterii dupa care trebuie sa te ghidezi atunci cand amenajezi un astfel de loc sunt: meniul si numarul de persoane. Astfel, acest spatiu trebuie sa-si indeplineasca cu succes rolul, atat in ceea ce priveste curatarea vaselor, cat si igienizarea lor.

Mai departe, in acest articol vei descoperi care sunt beneficiile pe care o masina de spalat vase profesionala le poate genera pentru restaurantul tau!

Vase nu doar curate, ci si igienizate

Stiai ca procesul de curatare a vaselor realizat prin intermediul unei masini profesionale garanteaza nu doar curatarea acestora, ci si igienizarea lor? In acest sens, este folosita apa la temperaturi de pana la 80-90 grade Celsius. Mai mult decat atat, pot fi utilizati detergenti puternici. Apa la temperaturi ridicate nu doar ca va reusi sa indeparteze cu succes toate grasimile, ci va si distruge toti microbii care pot afecta atat starea de sanatate a clientilor, cat si pe cea a angajatilor.

Un alt plus pe care il aduce masina spalat vase este renuntarea la buretele clasic pentru curatarea acestora, unul dintre cele mai predispuse locuri dezvoltarii bacteriilor. Mai departe, masina de spalat nu doar ca reuseste sa curete eficient toate vasele folosite, ci sa le si usuce. Uscarea clasica realizata prin stegerea cu diferite prosoape pe suprafata carora pot exista bacterii nu este tocmai igienica. Masina de spalat vase profesionala reuseste sa usuce vasele astfel incat sa fie atat stralucitoare, cat si igienizate.

Mai putine resurse consumate

Un alt avantaj al masinilor de spalat vase profesionale consta in economia de resurse, indiferent de tipul acestora. Prima resursa redusa este apa. In cazul curatarii vaselor in mod clasic, risipa apei de la robinet este una dintre cele mai mari probleme. Este consumata o cantitate considerabila de apa, fara ca aceasta sa fie folosita in totalitate pentru scopul final. Studiile au aratat de-a lungul timpului ca masinile de spalat vase folosite in HoReCa au un consum redus de pana la 5-6 ori mai mic decat spalatul manual. La fel se va intampla si cu detergentul folosit.

Personalul angajat pentru spalarea vaselor reprezinta o alta resursa economisita, masinile de spalat nu necesita prea multa interventie umana in procesele derulate de aceasta - spalare, clatire, uscare. La final, timpul este cea mai pretioasa resursa. Daca alegi sa folosesti o masina de spalat vase profesionala, vei realiza ce decizie inteleapta ai luat atunci cand ai achizitionat-o. Vei petrece mai putin timp pentru pregatirea si servirea preparatelor, iar astfel te vei bucura de clienti fidelizati si multumiti.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro