Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Masajul prenatal

Masajul prenatal

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
1261

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Terapia prin masaj in timpul sarcinii este o alegere buna complementara in timpul ingrijirii prenatale. Este o cale sanatoasa de a reduce stresul si de a promova in general starea de bine. Masajul te elibereaza de multe disconforturi, normal experimentate in timpul sarcinii cum ar fi durerile de spate, gat rigid, carcei, dureri de cap si edeme.

In plus, un masaj pentru gravidute reduce stresul articulatiilor supraincarcate, incurajeaza circulatia sangelui si limfatica. Mai mult ajuta la relaxarea tensiunii nervoase, care va duce la un somn mai bun si poate ajuta la eliberarea de depresie sau anxietate cauzate de schimbarile hormonale.

Masajul pentru gravide in mod normal dureaza in jur de o ora. Unii terapeuti folosesc o masa speciala pentru gravide. Aceasta masa are un design mai special pentru zona stomacului gravidei. Altii folosesc perne speciale.

Masajul prenatal se adreseaza schimbarilor in corpul femeii in timpul sarcinii. De pilda, volumul sangelui circulant creste vertiginos, pana la 50 %, in timpul sarcinii. Circulatia sangelui la nivelul picioarelor este mai lenta. Apoi nivelul anticoagulantelor din sange – destinate a preveni hemoragia in timpul nasterii- creste in mod natural.

Datorita acestor schimbari in sistemul circulator al gravidei, expertii recomanda a se evita massage profund al tesuturilor subcutanate precum se va evita si masajul puternic al picioarelor.

De asemenea o presiune foarte usoara se va aplica abdomenului, in cazul in care se va masa si aceasta zona. Unii maseuri evita masarea abdomenului.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro