Cluj

Masajul ayurvedic

Masajul ayurvedic

Detalii

Categorie
Boli / afectiuni
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
1285

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Masajul ayurvedic este un element cheie, esential din cadrul medicinei ayurvedice. Corpul nostru iubeste, ca cel mai mare organ al sau-pielea, sa fie fina, catifelata, de aceea uleiurile sunt frecvent folosite in masajul ayurvedic.

Fie ca masajul face parte dintr-un program terapeutic mai complex fie ca masajul este facut pur si simplu din placerea unui masaj relaxant, a unui masaj corporal de rasfat.

Masajul ayurvedic este una din cele mai bine pastrate secrete ale Indiei din vremuri ale antichitatii. Peste 5000 de ani de studii empirice au "rafinat Ayurvedic massage" la nivel de arta a sublimului si totusi sunt persoane care nu au auzit de acest tip de masaj.

Totusi combinand o buna cunoastere a corpului uman cu cunoasterea uleiurilor, a muzicii terapeutice, o cunoastere a tehnicii de lucru, din toate acestea au rezultat o arta profunda pentru a armoniza corpul, mintea prin intermediul masajului cu ulei.

Uleiul este folosit in mod consecvent de-a lungul tratamentelor cu masaj ayurvedic.Modul de abordare cu calm, inseamna ca receptorii masajului nu numai ca sunt intr-o stare de relaxare indusa de masaj dar si destul de des ei observa o imbunatatire in modul de a dormi si o stare generala buna.