Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Manichiuri frumoase pentru sărbătorile de iarnă care se apropie!

Manichiuri frumoase pentru sărbătorile de iarnă care se apropie!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
544

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Administrați un salon profesional de manichiuri și pedichiuri și aveți nevoie de produse noi pentru a realiza manichiuri foarte frumoase, mai ales în apropierea sărbătorilor de iarnă? Vă îngrijiți singură unghiile acasă și sunteți în căutarea unor produse foarte moderne pentru a realiza manichiurile pentru evenimentele speciale de la final de an?

Vă recomandăm pentru aceste sărbători de iarnă produsele profesionale pentru manichiuri și pedichiuri comercializate de distribuitorul Callipso.ro. Foarte multe companii din România au ales să lucreze cu produsele Callipso unghii. Cel mai important avantaj al acestui magazin online este faptul că aici puteți găsi doar produse de actualitate pentru manichiuri și pedichiuri moderne, fabricate de producători celebri în foarte multe țări din lume și din Europa: CANNI, FSM, EVERIN, ROSALIND, VANELISA, BASE ONE, SILCARE, etc.

Profesioniștii din domeniul Nail Art cunosc avantajele de a lucra o manichiură cu produse fabricate de același producător.

Ce categorii de produse conține oferta magazinului Callipso.ro?


Cele mai importante categorii de produse pe care le puteți comanda online chiar în acest moment sunt: geluri pentru construcție, soluții pregătitoare pentru manichiuri, produse EVERIN, oje semipermanente, ustensile și accesorii pentru manichiuri, aparatură modernă, decoruri unghii, kit-uri unghii gel, soluții acrilice, etc.

Fiecare categorie de produse Callipso.ro în parte, conține extrem de multe tipuri de produse profesionale! Spre exemplu, acest magazin online vă pune la dispoziție aproximativ 733 de tipuri de oje semipermanente, 138 de produse marca EVERIN, 104 soluții pregătitoare de tip Primer, de tip Bază sau Top, 310 tipuri de geluri color, 420 de decoruri și tatuaje unghii și multe alte lucruri foarte utile pentru saloanele dumneavoastră.

Tot aici veți găsi și seturi foarte avantajoase profesionale pentru manichiuri moderne: set geluri color, set geluri construcții, set oje semipermanente, etc. Puteți comanda pentru început cantități reduse de produse și le puteți testa. În mod cert vă vor fi foarte folositoare gelurile pentru construcții profesionale și modernele pudre acrilice. Nu sunt deloc de neglijat nici ojele semipermanente foarte frumoase și foarte variate precum și decorurile pentru unghii care sunt extrem de interesante. Cu ajutorul lor puteți oferi clientelor dumneavoastră foarte multe manichiuri extrem de complexe și sofisticate, mai ales pentru evenimentele speciale.

Cine mai poate comanda produse de acest gen?


Nu numai saloanele de manichiuri pot comanda produse Callipso.ro. Ele sunt foarte potrivite și pentru persoanele particulare care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă. De asemenea, sunt utile și pentru persoanele începătoare care urmează să înceapă o carieră de acest gen.

Comenzile pot fi realizate și în cantități mai mari. Dacă nu veți găsi disponibile stocurile, puteți contacta unul din reprezentanții companiei și puteți solicita informații suplimentare despre orice lucru care vă este util. Personalul este foarte amabil și dornic să vă ofere toate detaliile necesare despre orice produs profesional inclus în oferta companiei.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro