Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Manere pentru mobilier

Manere de mobilier - diverse modele Protege Parol

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
50 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 3 ani si 8 luni
Vizualizari
994

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Manere pentru mobilier in Cluj

Un element esential de care sa tinem cont cand vrem sa ne realizam mobila la comanda pentru casa noastra este reprezentat de catre manerul de mobila. Acesta este diferit de la materialul din care este realizat, dimensiune si culoare.

Sunt pe piata diverse modele de manere de mobilier din care sa poti alegi precum cele din otel, aluminium, lemn si chiar plastic pentru ca acestea sa vina perfect in combinatie cu mobilierul din casa ta. Nu exista niciun fel de indoiala ca procesul de alegere a unui model specific de manere de mobila va avea o legatura stransa si directa cu aspectul mobilierului. Daca ai o mobila din lemn masiv, alege alege manere din lemn care sa aiba aspect cat mai natural si care se pot monta pe modele de mobila mai luxoase - high-end.

Acum vei gasi pe site-ul Protege Parol o gama variata de manere de mobilier moderne si mai elegante care sa iti ofere sansa sa iti amenajezi casa asa cum doresti pentru o eleganta de top si pentru stilizarea mobilierului cum doresti tu. Aceste manere de mobilier au rolul de a da un efect mai personal mobilierului din casa ta si de a-l scoate in evidenta cat mai bine. Pe langa asta, pe site-ul Protege Parol gasesti acum si balamale de usi si gama de fronturi de mobila.

Filtre anunt

Material: Metal
Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Manere mobila

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro