Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Mamici cu Pitici la Cafea si Joaca

Mamici cu Pitici la Cafea si Joaca

Detalii eveniment

Telefon
0748675495, 0731833910
Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
1696

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 26 aprilie 201710:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Mamici cu Pitici la Cafea si Joaca

Câteva mămici cu pitici mici și-au facut o obișnuință în a se răsfăța miercuri dimineata, la cafea, brunch, povești și joaca la Capitoliu Bistro! Așteptăm cu mare drag și alte mămici dornice de socializare!

Evenimentul implica joaca libera, astfel nu există număr minim/maxim de participanti sau o varsta recomandata - totusi majoritatea copiilor care participa sunt intre 1 an si 4 ani (in general copii care nu merg la creșă/grădiniță).

Daca evenimentul este pus inseamna ca va exista cel putin un copil la joaca, asa ca mamici puteti veni sigure ca veti gasi companie!

Accesul pe zona de joacă se face doar desculț sau cu papuci de schimb! Astfel, mamici aduceti cu voi papuci de interior!

Va asteptam cu mare drag! Intrarea este liberă!
-------
Pentru a ști numărul aproximativ de participanți vă rog dați "Going" la eveniment!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro