Cluj

Ludoteka la Cărturești - Atelier de marionete din fetru

Ludoteka la Cărturești - Atelier de marionete din fetru

Detalii workshop

Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Apartine de
Libraria Carturesti - Iulius Mall Cluj
Vizualizari
1457

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 27 mai 201711:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Ludoteka la Cărturești - Atelier de marionete din fetru

Se apropie cu paşi repezi 1 iunie, iar noi vă propunem un atelier potrivit atât pentru cei mici, cât şi pentru adulții care și-au păstrat cheful de joacă și improvizație: confecționăm marionete din fetru pentru degete. Poate părea o treabă elaborată și complicată, dar nu e!

Vom începe prin alegerea șabloanelor, a fetrului de diverse culori și a margelelor pentru ochi. Apoi tăiem toate „piesele” de care avem nevoie - unele vor fi foarte mici, și aici degețelele mici se vor descurca de minune! Pentru a îmbina păpușile folosim o combinație de cusături și lipiri cu un adeziv ideal pentru detaliile mici. După cum vedeți, multe sunt „mici” la acest atelier, cum se și cuvine de 1 iunie. Doar bucuria va fi MARE. Vă așteptăm cu drag!

Vârsta minimă: 5 ani
Locuri disponibile: 15
Înscrieri la adresa: ateliereludoteka @ gmail.com
Taxa de participare: 45 lei (toate materialele incluse)


Ludoteka - o colecție de activități puse sub semnul artei

Atelierele artistice continuă într-un spațiu de poveste, ceainăria Cărturești din Iulius Mall, unde vă invităm să explorați conceptul Ludoteka, dedicat cu mare implicare tuturor iubitorilor de activități creative.

Am unit într-un singur fir epic artiști plastici dibaci, înzestrați, pedagogi bine informați, suflete deschise, visătoare și inimi mari, care prin convingerile și implicarea lor vă vor fi alături în călătoria inițiatică în lumea magică a artei. Sculptori, muzicieni, fotografi, actori, arhitecți, designeri și profesori de artă plastică, numiți generic ludotekari, colaborează, plănuiesc și creează, cu complicitatea voastră, o poveste care aduce cu sine zâmbete, destindere, cunoaștere, fuziune, inventivitate și, nu în ultimul rând, o finalitate reprezentată prin creații unice.