Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Lucrezi noaptea? Nu uita sa te echipezi corect cu echipamente reflectorizante

Lucrezi noaptea? Nu uita sa te echipezi corect cu echipamente reflectorizante

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1542

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Munca pe timpul noptii sau in medii cu vizibilitate scazuta necesita echiparea adecvata. In special la activitatea pe santiere, drumuri si poduri sau industria forestiera printre altele, un echipament de protectie reflectorizant este obligatoriu. Echipamentele de protectie in culori puternic contrastante cu mediul inconjurator ofera cea mai buna vizibilitate, conform standardului EN 20471. Jachetele si vestele reflectorizante sunt croite de obicei din poliester de culori intense precum galben neon, portocaliu si rosu fluorescent.

Acestea au rolul de a spori vizibilitatea in conditii de lumina naturala. Benzile reflectorizante ofera un plus de vizibilitate pe timpul noptii sau pe timp de ceata sau intemperii. Vesta reflectorizanta este o alegere standard atat pentru cei care lucreaza in constructii, drumuri si poduri, sau pentru unii participanti la traficul rutier. Vestar eflectorizanta este un exemplu de echipament de protectie reflectorizant de Clasa 2. Aceasta trebuie sa dispuna de 2 benzi reflectorizante de 50 mm in jurul taliei, sau o singura banda orizontala si doua verticale, la nivelul umerilor. Putand fi purtata peste restul garderobei de lucru, vesta reflectorizanta serveste ca mijloc de crestere a vizibilitatii, fara a oferi o altfel de protectie utilizatorului. In schimb, jacheta reflectorizanta poate oferi protectie la intemperii, frig, sau alte riscuri. Jacheta reflectorizanta este dotata de obicei cu benzi reflectorizante pe talie si pe maneci.

De retinut:
Standardul EN 20471 acopera doar proprietatile reflectorizante ale echipamentului de protectie. O jacheta reflectorizanta multifunctionala trebuie sa se conformeze celorlalte standarde europene. Protectia la temperaturi scazute, vant si intemperii poate fi un factor decisiv pentru alegerea jachetei reflectorizante potrivite. In plus, jacheta reflectorizanta poate fi dotata cu captuseala, gluga si maneci detasabile, pentru o functionalitate crescuta.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro