Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Lolly Boom Fest, editia 2016

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
1944

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 1 iunie 2016 - Duminica 5 iunie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Lolly Boom Fest, editia 2016
Lolly Boom Fest (http://www.lollyboomfestival.com/), festivalul pentru intreaga familie, isi deschide portile pentru editia de anul acesta.
In perioada 1-5 iunie 2016, Parcul Central din Cluj gazduieste din nou ateliere de creatie pentru copii, spectacole de teatru si de magie, concerte, evenimente de dans si de miscare, cabaret, proiectii de film, perete de escalada, concursuri si o zona pentru labirint si aventura Park, multe alte jocuri interactive si bineinteles standuri de unde se pot cumpara atat produse alimentare precum si creatii artizanale, unicat si produse pentru toate varstele.
Ca si anul trecut, focusul este indreptat spre joaca si distractie, unde atelierele tematice pentru copii imbraca diferite activitati orientate catre exercitii practice pentru ca invatarea activa si creativitatea sunt instrumente esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil.
Va invitam cu aceasta ocazie pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/LollyBoomFest/ precum si pe site-ul oficial: http://www.lollyboomfestival.com/ .
Lolly Boom Fest este un eveniment organizat de catre Fantasmagia (http://fantasmagia.ro/ ) , impreuna cu Pikaso Events (http://www.pikaso.ro/ ) avand sprijinul Primariei Cluj-Napoca.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro