Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Leier

Leier

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Strada Horea, nr. 6
Telefon
0264433788, 0264530540
Fax
0264530540
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1604

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Leier Cluj Napoca

In 1965, fondatorul firmei, Michael Leier a pus piatra de temelie a intreprinderii familiare, care se angajeaza si in zilele noastre cu succes pe piata internationala si care urmeaza mai departe un curs de expansiune. La inceput Michael Leier s-a axat pe dezvoltarea intreprinderii in Austria. Deschiderea unui magazine Spar-Markt in Horitschon a fost urmata in 1970 de infiintarea – tot in aceeasi localitate – a unei fabrici de materiale de constructii din beton, iar dupa aceasta inca a unei fabrici in Frauenkirchen. Intr-o bransa in care pretul produsului este mic, iar costurile transportului relativ mari, distanta de transport este foarte redusa. In aceste conditii, in locatiile langa o granita moarta – cum a fost pe vremea respectiva cortina de fier – exista doar o piata injumatatita, care pe langa acest fapt arata deja semne de saturatie.

Filtre firma

Materiale de constructii: Acoperisuri - tigla, Caramizi/boltari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro