Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Lampi uv de unghii

Lampi uv de unghii Janet Nails

Detalii anunt

Telefon
0256454505
Pret
250 LEI
Categorie
Anunturi infrumusetare
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1001

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Lampi uv de unghii


Ingrijirea mainilor si a look-ului general este foarte importanta pentru orice doamna si domnisoara in ziua de astazi, iar multe dintre ele cheltuie sume mari de bani in fiecare luna pentru sedintele la saloanele de manichiura cu scopul de a avea unghii frumoase si elegante.

Dar ce faci cand nu dispui de bani sau timp pentru a te rasfata la salonul de manichiura?


Poti sa alegi o lampa de unghii Janet Nail care sa iti ofere sansa sa te poti bucura de unghii elegante realizate la tine acasa. Astfel si tu poti avea o manichiura frumoasa realizata in mai putin de 30 minute la tine acasa cu ajutorul produselor Janet Nails. Pe piata din Romania poti gasi cele mai comune tipuri de lampi cu uv - cu tub (sau bulb) - pentru utilizare acasa, dar si lamp cu LED - recomandate pentru a fi utilizate la saloanele de manichiura.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro