Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

La Fille mal gardee

La Fille mal gardee

Detalii spectacol

Telefon
0264597175
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 1 zi
Apartine de
Opera Nationala Romana
Vizualizari
867

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 21 iunie 202418:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

La Fille mal gardée

La Fille mal gardée este un balet comic în două acte, inspirat de o pictură din anul 1765 a lui Pierre-Antoine Baudouin. Coregrafia inițială a fost realizată de Jean Dauberval, iar lucrarea a avut premiera în anul 1789 în Bordeaux, Franța.

Este una dintre cele mai vechi și importante lucrări din repertoriul baletului, fiind deseori reinterpretată de-a lungul istoriei sale. La Fille mal gardée a cunoscut mai multe schimbări de titlu și partituri, iar astăzi este prezentat în două versiuni principale, una rusească și una engleză.

Pentru spectacolul Operei Naționale Române din Cluj Napoca coregraful s-a bazat pe libretul original a lui Jean Dauberval, având suportul muzical al compozitorilor Peter Ludwig Hertel și Ferdinand Hérold, oferindu-i lucrării o coregrafie și o narație proprie, mai aproape de contextul actual.

Filtre spectacol

Perioada: Saptamana viitoare, Luna curenta
Tip spectacol: Balet

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/