Cluj

Izolarea unui pod - iată de ce să o faci cât mai urgent!

Izolarea unui pod - iată de ce să o faci cât mai urgent!

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 3 luni si 2 saptamani
Vizualizari
423

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă te-ai săturat să ridici mereu temperatura de la termostat sau să te îmbraci gros (si in casa) în timpul iernii, ar putea fi timpul să iei în considerare schimbarea sau instalarea izolației în pod. Un pod izolat corespunzător vă poate economisi bani la factura de încălzire și vă poate ajuta să mențineți o temperatură confortabilă în casă, pe tot parcursul anului. Aceasta înseamnă că îmbunătățirea izolației mansardei nu va ajuta doar iarna, ci va reduce și încălzirea locuinței vara.

Ce trebuie să știți înainte de a pune pe cineva să urce în pod pentru a vă instala izolația? Aflati azi:

Evaluarea stratului de izolatie termica din pod


Primul lucru pe care îl va fac experți este să evalueze izolația existentă a mansardei. Doar astfel se va determina tipul, vârsta, precum și grosimea ori starea acesteia. Acest lucru îi va ajuta pe specialiști să determine valoarea R a izolației actuale a mansardei. Echipa se va asigura, de asemenea, că spațiul nu are scurgeri și va inspectăm ventilația. Dacă se detectează probleme, se vor oferi recomandări pentru a finaliza modernizarea izolației. Pune confortul pe primul loc, printr-o izolație ecologică, naturală, curată și incredibil de eficientă – cere acum o ofertă personalizată pentru izolare cu celuloza sau fibra de lemn Steico la izolatiinaturale.ro

Procesul de izolare cu celuloza sau fibra de lemn suflata


După ce echipa a inspectat izolația existentă și orificiile de ventilație de la mansardă, se va începe apoi procesul de suflare în noua izolație a mansardei. Înainte de a face acest lucru, echipa se asigură că casa este protejată și păstrată curată de-a lungul întregului proces. Apoi se suflă izolația din celuloza sau fibra de lemn. Acest tip de izolație funcționează cel mai bine, deoarece umple acele goluri greu accesibile și nu se va lasa în timp. După ce s-a umplut spațiul, totul este curatat si verificat, lăsând casa la fel de curată ca la primire.

Care sunt principalele avantaje la care să te aștepți?


  • Economii la facturile de energie

Risipești mai puțin de-a lungul anului, grație izolării termice și eficienței energetice crescute!

  • Reduci poluarea

Casa izolată cu fibra de lemn “poluează” mai puțin!

  • Ai un confort fără egal

Vara, ai o ambianță perfectă și un microclimat excelent, în mod natural, fără aer condiționat.

  • Siguranță pentru familie, protecție pentru mediu

Izolația naturală cu fibră de lemn nu contine produse/substanțe volatile periculoase, folosind doar materii prime. În plus, se oferă certificare ECO.

  • Izolare fonică excelentă

În pod, la mansarda sau in camerele casei.

  • Focul, mucegaiurile, insectele și rozătoarele nu mai sunt o amenințare

Nu ești convins? Vezi videourile de pe izolatiinaturale.ro, recenziile și recomandările a mii de clienți în Europa!

  • Simplu de instalat

Lâna de lemn – made by STEICO se instalează rapid (prin pompare), din exterior, fără mizerie în casa, curte sau pod. În cateva ore totul este gata!

Bucurați-vă de avantajele podului bine izolat


Odată ce mansarda ori podul necirculat a fost modernizat cu izolație nouă, veți începe să vă bucurați de beneficiile modernizării. Costurile generale de încălzire a locuinței tale se vor reduce și vei observa că casa ta nu va deveni la fel de calda vara. Dacă sunteți gata să vă bucurați de avantajele izolării mansardelor, contactați astăzi experții Izolatii Naturale pentru a obține o evaluare și o oferta de pret!

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari