Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Intervenții chirurgicale de remodelare corporală

Intervenții chirurgicale de remodelare corporală

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
389

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Corpul uman este un sistem complex și armonios, în care fiecare parte își are rolul ei. O formă corporală armonioasă este asociată cu sănătatea, tinerețea și frumusețea. Cu toate acestea, mulți oameni se confruntă cu dificultăți în a-și menține sau a-și redobândi forma corporală dorită.

Cauzele deteriorării conturului corporal


Există o serie de factori care pot contribui la deteriorarea conturului corporal, printre care:

 • Greutatea în exces. Excesul de greutate poate duce la acumularea de grăsime în zone precum abdomenul, șoldurile și coapsele.
 • Nașterea. Sarcina și nașterea pot duce la lăsarea pielii și a mușchilor, în special în zona abdomenului.
 • Vârsta. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea noastră își pierde din elasticitate și tonus, ceea ce poate duce la apariția ridurilor și a pielii lăsate.

Intervențiile chirurgicale de remodelare corporală


Intervențiile chirurgicale de remodelare corporală sunt o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească forma corporală. Acestea pot fi folosite pentru a elimina excesul de grăsime, a întări mușchii și a elimina pielea lăsată.

Cele mai frecvente proceduri de remodelare corporală


Cele mai frecvente proceduri de remodelare corporală includ:

 • Liposucția - liposucția este o procedură chirurgicală care utilizează un tub subțire pentru a aspira excesul de grăsime din zonele țintă.
 • Abdominoplastia - abdominoplastia este o procedură chirurgicală care elimină excesul de piele și grăsime din zona abdomenului
 • Liftingul mamar - liftingul mamar este o procedură chirurgicală care ridică și întărește sânii care s-au lăsat în timp.
 • Liftingul facial - liftingul facial este o procedură chirurgicală care ridică și întinerește pielea feței.

Alegerea procedurii potrivite


Alegerea procedurii potrivite de remodelare corporală depinde de o serie de factori, inclusiv:

 • Zona țintă. Care este zona corpului pe care doriți să o îmbunătățiți?
 • Gradul de deteriorare a conturului corporal. Cât de sever este problema?
 • Scopul dvs. estetic. Ce rezultat doriți să obțineți?

Consultația preoperatorie


Este important să discutați cu un chirurg plastician înainte de a lua o decizie cu privire la o intervenție chirurgicală de remodelare corporală. Consultația preoperatorie vă va oferi ocazia să discutați cu medicul despre nevoile dvs. specifice și să aflați mai multe despre procedurile disponibile.

Procesul chirurgical


Procesul chirurgical de remodelare corporală variază în funcție de procedura specifică aleasă. În general, intervențiile chirurgicale de remodelare corporală sunt efectuate sub anestezie generală și durează câteva ore. Detalii despre procedura potrivita dvs veti primi la consultatie.

Recuperarea postoperatorie


Recuperarea postoperatorie după o intervenție chirurgicală de remodelare corporală durează câteva săptămâni sau luni. În această perioadă, este important să urmați instrucțiunile medicului și să vă odihniți suficient.

Rezultatele


Rezultatele intervențiilor chirurgicale de remodelare corporală sunt de obicei de lungă durată. Cu toate acestea, este important să mențineți un stil de viață sănătos pentru a susține rezultatele pe termen lung.

Beneficiile intervențiilor chirurgicale de remodelare corporală


Intervențiile chirurgicale de remodelare corporală pot oferi o serie de beneficii, inclusiv:

 • O formă corporală mai armonioasă și mai atractivă.
 • O creștere a încrederii în sine și a stimei de sine.
 • O îmbunătățire a calității vieții.

Riscurile intervențiilor chirurgicale de remodelare corporală


Intervențiile chirurgicale de remodelare corporală prezintă o serie de riscuri, inclusiv:

 • Infecție: Riscul de infecție este prezent în orice intervenție chirurgicală.
 • Sângerare: Riscul de sângerare este mai mare în cazul procedurilor care implică aspirarea de grăsime.
 • Reacții alergice: Riscul de reacții alergice la anestezie sau la materialele folosite în timpul intervenției chirurgicale este scăzut, dar există.
 • Probleme circulatorii: Riscul de probleme circulatorii este mai mare în cazul procedurilor care implică aspirarea de grăsime din zonele apropiate de vasele de sânge.
 • Probleme respiratorii: Riscul de probleme respiratorii este mai mare în cazul procedurilor care implică anestezie generală.
 • Durere: Durerea este un risc normal după orice intervenție chirurgicală.
 • Disconfort: Disconfortul este un risc normal după orice intervenție chirurgicală.
 • Cheaguri de sânge: Riscul de cheaguri de sânge este mai mare în cazul persoanelor care stau mult timp în picioare sau care călătoresc mult după intervenție chirurgicală.
 • Modificări ale sensibilității: Modificările ale sensibilității pot apărea în zona operată.

Când să nu faceți o intervenție chirurgicală de remodelare corporală


Nu trebuie să faceți o intervenție chirurgicală de remodelare corporală dacă:

 • Aveți o afecțiune medicală care vă pune în pericol în timpul intervenției chirurgicale sau în timpul recuperării.
 • Sunteți gravidă sau alăptați.
 • Aveți probleme de sănătate majore

Este important sa mentionati medicului toate efectiunile pe care le aveti pentru a vedea daca o anumita procedura este sau nu pt dumneavoastra. Intervențiile chirurgicale de remodelare corporală pot fi o soluție eficientă pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească forma corporală. Cu toate acestea, este important să înțelegeți că aceste proceduri nu sunt lipsite de riscuri.

Este important să discutați cu un chirurg plastician despre riscurile și beneficiile înainte de a lua o decizie cu privire la o intervenție chirurgicală de remodelare corporală. Chirurgul vă poate ajuta să evaluați dacă această procedură este potrivită pentru dvs. și vă poate oferi informații despre modul de reducere a riscurilor.

Dacă decideți să faceți o intervenție chirurgicală de remodelare corporală, este important să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră în timpul perioadei de recuperare. Acest lucru va ajuta la reducerea riscului de complicații și la asigurarea unei vindecări rapide și eficiente. De asemenea, este important să mențineți un stil de viață sănătos după intervenția chirurgicală. Acest lucru va ajuta la menținerea rezultatelor pe termen lung.

O clinică care ofera servicii estetice pentru a va redobandi forma corpului este Olariu Clinics. Condusa de doamna dr. Daniela Olariu - medic chirurg estetician si de dl dr. Liviu Olariu- medic primar dermatolog, clinica ofera servicii de infrumusetare adaptate nevoilor specifice ale pacientilor. Experienta si grija pentru pacienti, abordarea atenta si profesionala sunt puncte forte ale acestor medici.

Pentru consultatii si programari pe parte de chirurgie estetica sau proceduri estetice minim invazive, doamna dr. Daniela Olariu, este medicul la care merita sa mergeti la o consultatie. O puteti contacta online olariuclinics.ro, telefonic 0744 263 669 sau pe retelele de socializare.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro