Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Inregistreaza toate momentele extreme cu ajutorul camerelor pentru activitati sportive

Inregistreaza toate momentele extreme cu ajutorul camerelor pentru activitati sportive

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
ClickBrainiacs
Vizualizari
551

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pasionatii de sporturi extreme si nu numai, au parte nu doar de cele mai inedite senzatii, dar stiu de peisaje incredibile. Astfel, se contureaza cadrul ideal pentru a inregistra imagini unice. Pentru aceia care isi doresc sa isi pastreze vii amintirile unor experiente sau care vor sa impartaseasca cu cei din jur trairi, emotii si senzatii dublate de imagini pe care putini reusesc sa le vada. Acest lucru este acum posibil cu ajutorul camerelor pentru activitati sportive furnizate de magazinul iUni. Cumpara una dintre variantele disponibile si descopera toate avantajele pe care le poseda.

Calitatea imaginii la nivel inalt

La fel ca majoritatea camerelor care au incorporate noi tehnologii, si cele pentru sport se bucura de o calitate incontestabila a imaginilor pe care le inregistreaza. Fiecare model filmeaza la o rezolutie inalta, fie ca e vorba de HD, Full HD sau chiar 4K. Acest lucru se traduce prin claritate ridicata, culori vii, contururi bine delimitate si nu numai. Aceste tehnologii au fost create cu scopul de a reda imagini aproape la fel de fidele realitatii ca cele generate de ochiul uman.

Au capacitatea de a surprinde cadre clare in miscare

Sportul implica si viteza mare de miscare, ceea ce insemna ca inregistrarile au un risc crescut de a fi neclare daca nu exista un stabilizator de imagine incorporat. Dat fiind faptul ca variantele disponibile la iUni au fost special concepute in acest scop, beneficiaza de functiile potrivite pentru a putea capta fara probleme peisaje si momente. Acest lucru inseamna ca au o capacitate de filmare cu mult mai multe cadre pe secunda decat o camera normala.

Obiectivele wide si ultrawide surprind detalii insesizabile cu ochiul liber

Desi la momentul la care practici anumite activitati te concentrezi pe un anumit punct de interes, cu ajutorul cadrului larg al camerei poti surprinde mai multe elemente decat cele care se afla direct in campul vizual. Asadar, la final vei avea un filmulet mult mai detaliat decat ai intuit, putandu-te bucura de detalii pe care la momentul respectiv nu ai reusit sa le surprinzi.

Sunt rezistente

Sportul in general nu se practica in conditii foarte prietenoase. Astfel, camerele pentru activitati sportive de la iUni beneficiaza de un grad crescut de rezistenta in fata tuturor socurilor. Fie ca este vorba de ploaie, vant puternic, lovituri dure, frig extrem si alte situatii nefavorabile, dispozitivele vor face fata cu brio tuturor provocarilor. Nu se vor deteriora cu usurinta si imaginile vor fi stocate si protejate, indiferent de situatie.

Sistem de folosire usor de inteles si accesat

Pentru ca aceste tehnologii sa fie la indemana tuturor, au fost configurate pe baza unui sistem foarte simplu si facil. Trebuie doar sa selectezi modul de filmare, apesi butonul de incepere si poti incepe traseul. Este prevazuta cu sistem de prindere pe cap, la incheietura sau in orice alta zona prielnica, astfel nu va reprezenta un obstacol in activitatea ta.

Toata gama de beneficii iUni se regaseste si in camerele video pentru sport

La fel ca in cazul tuturor produselor disponibile la iUni, si camerele sport se bucura de nenumarate avantaje. Calitatea incontestabila, dublata de preturi accesibile, contureaza cadrul perfect pentru ca sportivii si nu numai, sa isi completeze kit-ul personal de dispozitive inteligente.

Exista nenumarate modele, de nuante si dimensiuni diferite, dintre care sa poti alege pentru a avea garantia unei achizitii inteligente pe termen lung.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/