Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Inovatoare și rentabile! Casele pe structură ușoară

Inovatoare și rentabile! Casele pe structură ușoară

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
870

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Folosind elemente prefabricate, structura și cadrul unei case se pot construi in doar cateva zile. Mai puține deșeuri, opțiuni multiple de planuri și afectare redusă a mediului înconjurător! Studiind despre aceste case, puteți identifica multe avantaje - primul pas este să înțelegeți și să respectați tehnologia propusă.

De ce sa alegi o casa prefabricată?


 • regularitatea elementelor structurale garanteaza finisaje de calitate;
 • modularitatea structurilor creează suport pentru alte materiale prefabricate;
 • asamblarea este ușoară, elementele structurale sunt ușoare;
 • elemente structurale ușoare, astfel încât nu este nevoie de echipamente de ridicare;
 • planuri detaliate și explicite, ușor de citit și de înțeles;
 • materialele folosite in aceasta tehnologie sunt low cost si uzuale pe piata constructiilor;
 • finisarea constructiilor este usoara, lucrari obisnuite pentru piata constructiilor;
 • nu există pauze în fluxul de lucru în contrast cu sistemul clasic de construcție;
 • suprafata utila mai mare pe aceeasi suprafata construita;
 • pierderea de material este redusă, reducând astfel costurile totale;
 • izolația este mult îmbunătățită;
 • rezistență seismică mai mare, deci siguranță sporită;
 • prețul final poate fi mai mic decât prețul construcției clasice;

Fondată în 2008, Casa Ieftina construiește, livrează și instalează case prefabricate care produc mai puține deșeuri, folosesc materiale sustenabile și reduc costurile de construcție pentru cumpărătorii de case din întreaga țară. În plus, spre deosebire de construcția de case tradiționale, prețul pentru proiectarea, crearea și livrarea fiecărei case este afișat în avans, împreună cu o cronologie clară, de la semnarea contractului până la instalarea pe șantier. Descoperă configuratorul de case și ofertele lunii la casa-ieftina.ro!

Pentru a-ți ușura alegerea, descoperă varianta casei David, cu manopera executata sau fara manopera (cu montaj în regie proprie).

Descarcă aceste variante aici de case prefabricate aici

Aceste oferte gata făcute îți arată planul detaliat - împartirea pe camere (cele doua bai, bucataria, camera de zi, primul si cel de-al doilea dormitor, holul), suprafata totala si suprafata/camera; apoi poti vedea ce implica casa David, in cea mai ieftina varianta.


Top beneficii pe care trebuie să le cunoști


 1. Livrare și execuție într-un timp foarte scurt – datorită naturii ei, o casă prefabricată se poate ridica în mai puțin de o săptămână. Da, ai citit corect – o săptămână! Montarea unei case prefabricate este un proces rapid și simplu, dacă ai o echipă de profesioniști și componente de calitate, executate cu atenție. Și asta este exact ceea ce îți oferă Casa Ieftina – profesionalism și standarde înalte de calitate. Mai mult de atât, mulțumită caselor care sunt permanent în stoc, acestea se livrează în 48 de ore de la semnarea contractului. Da, ai citit corect din nou – 48 de ore!
 2. Posibilitatea achiziționării kitului de casă – vrei să îți construiești singur casa? Nimic mai simplu: comandă doar kitul și pune-te pe treabă! Componentele prefabricate vor ajunge la tine în intervalul de timp promis, acesta este un fapt pe care poți să te bazezi. Dacă ai emoții în privința montajului, nu trebuie să îți faci griji deoarece tehnicienii casa-ieftina.ro te vor îndruma și îți vor oferi asistență pe întreaga durată a proiectului.
 3. O bogată varietate de planuri de casă – realizate de ingineri cu ani buni de experiență în domeniu, cele 10 variante de planuri ale casei sunt menite să vină în întâmpinarea unui număr mare de nevoi și preferințe. Astfel poți alege un plan cu două sau trei camere, un plan cu cămară sau spațiu tehnic, un plan open space cu bucătărie plus living, sau un plan cu bucătăria separată de living – toate având același preț. Dacă totuși nu îți regăsești ideile în nici una dintre variante, Casa Ieftină este gata să realizeze construcția după planul tău, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu echipa de specialiști pentru a pune la punct detaliile.

Descoperă rapid la cât se ridică costul unei astfel de case si foloseste rapid cu configuratorul de preț – aici poți vedea costul separat pentru fiecare element al construcției și poți primi oferta pe loc!

Filtre articol

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro