Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Inchirieri auto Cluj - o adevarata oportunitate pentru start-upurile locale

Inchirieri auto Cluj - o adevarata oportunitate pentru start-upurile locale

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 3 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
515

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Din ce in ce mai multe firme sunt in cautarea unei flote de masini care sa contribuie la sporirea succesului in afaceri si, implicit cresterea profitului. Din cauza costurilor destul de mari pe care aceasta achizitie le impune, startupurile nu au suficiente posibilitati financiare, iar constituirea unei astfel de flote poate deveni o adevarata provocare. Cu toate acestea, exista cateva solutii avantajoase pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, de care pot beneficia simplu si rapid pentru a-si putea atinge obiectivele de business.

O adevarata oportunitate pentru start-upurile locale este inchirierea de masini pe termen lung in Cluj. Acest serviciu este accesibil majoritatii business-urilor deoarece ofera o multime de avantaje, costurile sunt optimizate si distribuite pe o perioada indelungata.

Vei descoperi in continuare, in acest articol, care sunt motivele pentru care serviciul de inchirieri masini pe termen lung Cluj reprezinta cea mai buna alegere pentru start-upurile locale.

Inchirieri auto Cluj pe termen lung - ce presupune acest serviciu

Daca te numeri printre firmele nou infiintate, acest serviciu este ideal pentru nevoile tale deoarece nu iti vor bloca resurse financiare importante. Pe de alta parte, si business-urile cu activitate sezoniera pot lua in calcul aceasta solutie. Fie ca bugetul iti este limitat si nu iti permiti achizitionarea unei flote de masini sau faci angajari pe perioada determinata, inchirierile auto Cluj pe termen lung reprezinta o adevarata oportunitate.

Inchirierea masinilor este o activitate ce se practica de foarte mult timp in randul antreprenorilor, insa diferenta este reprezentata de faptul ca, inainte, era la mare cautare doar inchirierea pe perioada scurta din cauza costurilor mari. Datorita cererii, companiile de inchirieri auto s-au gandit sa vina in intampinarea afacerilor si sa puna la dispozitie serviciul de inchiriere masini pe perioade indelungate. Astfel, o persoana care inchiriaza un auto pe termen lung trebuie sa plateasca o taxa lunara care difera in functie de marca autovehiculului si de starea in care acesta se afla. Interesant de mentionat este faptul ca reparatiile, intretinerea masinii, impozitele, dar si asigurarile revin firmei care se ocupa de inchiriere.

Principalele avantaje ale inchirierii pe termen lung

In Romania, inchirierea masinilor pe termen lung este o practica intalnita de curand, insa se bucura de o foarte mare notorietate datorita avantajelor multiple:

  • Posibilitatea de a intra rapid in posesia masinii dorite;
  • Pretul este cu mult mai mic in cazul inchirierii pe termen lung decat daca ai opta pentru inchirierea pe termen scurt;
  • Nu vei avea de a face cu impozite, reparatii, asigurari si alte costuri privind intretinerea masinii;
  • Ai posibilitatea sa inchiriezi atat masini noi, cat si masini rulate;
  • In comparatie cu leasingul financiar, companiile rent a car nu solicita istoricul creditului pozitiv si nici nu solicita plata anticipata.

Asadar, explicatia pentru care antreprenorii opteaza tot mai mult pentru inchirieri auto in Cluj pe termen lung consta in faptul ca nu dispun de suficiente resurse financiare pentru dotarea firmei cu o flota personala de masini.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro