Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Închiriere animatori pentru petrecerile copiilor de la Paradisul Personajelor

Închiriere animatori pentru petrecerile copiilor de la Paradisul Personajelor

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
382

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru o petrecere reușită atât pentru copii, cât și pentru părinți este nevoie de o organizare eficientă pentru ca cei mici, dar și cei mari, să se simtă bine. Nu de multe ori oboseala acumulată își pune amprenta și-atunci petrecerea nu va fi la înălțimea așteptărilor. Când vine vorba de o aniversare sau un eveniment cum ar fi petrecerea de după botez, toți adulții vor să se asigure că aceasta va ieși minunat și toată lumea va rămâne cu amintiri deosebite. O firmă din București oferă doritorilor petreceri de neuitat cu ajutorul personajelor întruchipate de animatori. Detalii în articolul de mai jos.

Animatori, mascote și ursitoare pentru petreceri reușite


Personajele din povești sau din desene animate ori mascotele preferate de copii vor face deliciul oricărei zi de naștere sau a unui eveniment special din viața unui pui de om. Astfel, părinții care își doresc ca petrecerea să aibă cursivitate și un farmec deosebit, dar și vioiciune pot alege, fără să greșească, ofertele de inchiriere animatori pentru petrecerile copiilor.

Acest gen de servicii includ personaje standarde sau premium, mascote sau ursitoare pentru petrecerea de botez. Aceștia vin la pachet cu povești și scenete pentru a menține vie atenția copiilor, dar și cu alte surprize de la Paradisul Personajelor. Distracție cât cuprinde, povești interactive, jocuri și activități creative, muzică și veselie, toate aduse de personaje desprinse din povești sau filme de animație. Petrecerea va fi cu siguranță de neuitat, cu ajutorul acestor animatori.

Aranjamente cu baloane spectaculoase la locație


Oricât de spectaculoasă ar fi locația aleasă pentru eveniment, fără un aranjament de baloane atmosfera nu e atât de veselă. Astfel, echipa de la Paradisul Personajelor oferă celor interesați aranjamente cu baloane care pot fi ridicate direct de la sediu. De aici se pot comanda baloane multicolore cu heliu și metalizate, cifre și aranjamente aniversare, folie cu personaje și arcade pentru baloane. Textul cu numele sărbătoritului montat pe arcadă va constitui, desigur, punctul principal de atracție. În funcție de locație se va petrece o taxă adițională de transport și montare.

Mașini profesionale de vată de zahăr și popcorn


Nicio petrecere nu e pe bune dacă nu există ceva bun de ronțăit între două reprize de dans sau alte activități distractive. Mașina profesională de vată de zahăr poate fi închiriată de la Paradisul Personajelor împreună cu personal calificat care realizează vata de zahăr, fie ea albă sau multicoloră. Pregătirea și curățarea mașinii se face tot de către personal, deci nici un stres suplimentar pentru părinți. Este mai apoi și mașina profesională de popcorn proaspăt făcut, un adevărat deliciu. Mirosul, dar și gustul, vor încânta pe toți participanții la orice petrecere.

Pachet de ursitoare și voie bună la petrecerea de botez


Aceasta este un eveniment special care trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. În acest sens echipa de la Paradisul Personajelor oferă pachete de ursitoare, cu scenete în versuri și momente live, însoțite bineînțeles și de ursitoarea cea rea, pentru momente hazlii. Coloana sonoră este inclusă în preț. Acest spectacol este recomandat și pentru evenimente de tip tăierea moțului/turtă.

Pentru mai multe detalii despre pachete și prețuri se poate consulta pagina oficială Paradisul Personajelor.

Contact: contact@paradisulpersonajelor.ro

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/