Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Încep înscrierile la Cangurul Lingvist Engleză!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
1199

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Încep înscrierile la Cangurul Lingvist Engleză

Până în 16 februarie 2018, elevii claselor III-XII sunt invitaţi să se înscrie la cel mai atractiv şi complex test de limbă – Cangurul Lingvist Engleză! Pot participa numai elevii carenu sunt vorbitori nativi sau care nu au frecventat o școală în limba engleză mai mult de doi ani. Testarea va avea loc sâmbătă, 3 martie 2018.
Înscrierile se pot face online pe site-ul www.cangurul.ro, la numerele de telefon 021.2434035, 021.2434036 sau la adresa de e-mail inscrieri@ cangurul.ro.

Cartea cu subiectele de testare, foaia de răspuns şi analiza personalizată costă 25 de lei. Se acordă reduceri importante pentru înscrierile de minimum 10 participanţi!

La Cangurul Lingvist Engleză, sunt propuse elevilor 5 niveluri de competențe: Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo . Fiecare elev, indiferent de clasă, poate să aleagă nivelul la care consideră că va obține cel mai bun punctaj. Testele Joey, Wallaby, Grey Kangaroo și Red Kangaroo sunt compuse din câte 50 de itemi, dintre care se punctează cel mult 40 de itemi, primii la care s-a răspuns corect sau greșit. Pentru informaţii detaliate privind testarea şi modul de organizare a acesteia, vă recomandăm să citiţi cu atenţie Regulamentul.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro