Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Incarcarea masinilor electrice - acasa sau la statiile de incarcare?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Apartine de
Plum Media
Vizualizari
420

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Masinile electrice si vehiculele hibride plug-in sunt destul de noi pe piata si au necesitat realizarea unei infrastructuri cu care putini oameni sunt familiarizati. In prezent, incarcarea masinilor electrice se poate realiza acasa sau la o statie incarcare masini electrice. Pentru vehiculele electrice sau hibride plug-in se recomanda utilizarea unei statii de incarcare care scurteaza sesizabil timpul de incarcare si, totodata, permite soferilor sa se bucure de intregul potential al vehiculului pe care il detin.

Avantajele incarcarii acasa

  • Iti poti incepe ziua cu o masina incarcata complet. Daca vei crea un obicei din a-ti incarca masina seara si noaptea, dimineata iti vei incepe ziua cu bateria complet incarcata, ceea ce poate fi suficient pentru drumurile zilnice. In plus, acasa masina se incarca in timp ce te joci cu copiii, mananci, te uiti la televizor sau dormi.
  • Faci economie cu costurile de incarcare. Costul electricitatii in zona rezidentiala este mai mic decat la o statie publica de incarcare si decat benzina, prin urmare, daca iti vei incarca masina electrica acasa, vei face economii considerabile.

Statii incarcare masini electrice – Serviciul pus la dispozitie de electricienii autorizati ANRE, Electro Calin


Daca nu vrei sa mai depinzi de statiile de incarcare masini electrice amplasate in spatiile publice, poti solicita sprijinul unui electrician autorizat ANRE care te poate ajuta cu montarea instalatiei electrice a statiei de incarcare auto.

Astfel, compania Electrocalin iti vine in ajutor cu:

  • Informatii importante privind alegerea statiei de incarcare auto potrivita nevoilor tale;
  • Identificarea locului potrivit pentru montarea acesteia;
  • Realizarea unui circuit separat pentru statia de incarcare a masinii electrice;
  • Montarea instalatiei electrice si verificarea acesteia pentru a functiona la un nivel optim.

Statiile publice de incarcare pentru masinile electrice

Aceste statii sunt amplasate langa restaurante, centre comerciale, locuri de parcare si alte spatii publice. Din fericire se pot localiza usor folosind harta statiilor de incarcare disponibila pe iOS, Android si browserele web. Harta iti permite sa gasesti in timp util statiile de incarcare si sa le folosesti cand iei masa sau faci cumparaturile de care ai nevoie.

Nivelurile de incarcare ale statiilor publice

In prezent exista statii de incarcare publice de trei niveluri. Toate masinile electrice standard pot fi incarcate cu statii de nivel 1 si 2 care ofera aceeasi putere de incarcare ca si cele de acasa. Incarcatoarele de nivel 3, numite si statii de incarcare rapida, sunt mult mai puternice decat cele de nivel 1 si 2, ceea ce inseamna ca masinile electrice se vor incarca intr-un timp mai scurt, insa nu pot fi folosite de toate vehiculele electrice. Prin urmare, daca vrei sa iti incarci masina la o statie publica, este esential sa stii capacitatea acesteia si la tip de statie o poti conecta.

Tu cum iti incarci masina electrica? Acasa sau la o statie publica? Cum ti se pare mai rapid si mai convenabil?

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro