Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

În Cluj se deschide cel mai mare centru Life Dental Spa

În Cluj se deschide cel mai mare centru Life Dental Spa

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 11 luni si 1 zi
Apartine de
DWF
Vizualizari
1860

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Clinica stomatologică Life Dental Spa se bucură de recunoaștere din ce în ce mai mare în rândul pacienților cu diferite probleme orale. Medicii specialiști #LifeDentisti sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere profesional, alegând să folosească doar materiale de cea mai bună calitate și tehnologie de ultimă generație.

București, Iași, acum Cluj

Încă de la înființare, clinica stomatologică Life Dental Spa s-a bucurat de pacienți mulțumiți, care au revenit cu plăcere în cabinetul stomatologic din București, atât pentru consultații de rutină cât și evaluări periodice. Protocolul holiistic, unic în România, de tratare a parodontozei cu laserul, precum și număratele tratamente stomatologice laser s-au dovedit a fi soluția ideală pentru pacienții care-și doreau o sănătate orală optimă.

Anul trecut, conceptul Life Dental Spa s-a extins cu succes în Iași, grație programului de francizare pe care l-a fondat conducerea clinicii. Dr. Cristina Obreja este medic specialist în laser stomatologic și stă în spatele succesului Life Dental Spa, alături de CEO Ștefan Obreja.

Împreună, dr. Cristina Obreja și Ștefan Obreja au pus bazele unui proiect de francizare care se adresează atât medicilor stomatologi din întreaga țară, cât și oamenilor de afaceri care nu vor să piardă ocazia unei afaceri la cheie de succes.

În 2021, Life Denta Spa își propune extinderea în cel puțin șapte orașe ale țării, primele pe listă fiind Timișoara, Brașov și Constanța!

În curând, în Cluj-Napoca se va deschide un nou sediu Life Dental Spa, cel mai mare de până acum. Astfel, clujenii se vor putea bucura de tratamentele stomatologice ale #LifeDentist-ilor specialiști în:

 • Implantologie orală: în cadrul clinicilor Life Dental Spa, inserarea implanturilor dentare se realizează cu ajutorul laserului dentar, care are un rol adjuvant, grăbind vindecarea și diminuând disconfortul post-operator
 • Endodonție: cu ajutorul laserului dentar și a microscopului, tratamentele de canal se realizează rapid, fără ace, fără freze și fără durere!
 • Chirurgie dento-alveolară: laserul stomatologic este folosit cu succes în cadrul diferitelor proceduri chirurgicale, printre care se numără inclusiv extracțiile dentare asistate laser
 • Pedodonție: copiii adoră tratamentele #LifeDentist-ilor cu laserul, deoarece nu produc nicio durere!
 • Odontoterapie: tratamentul cariilor dentare este mult mai ușor, pacienții uitând de durere și de riscul de recidivă a cariei, cu ajutorul laserului dentar!
 • Parodontologie: însăși dr. Cristina Obreja a pus bazele Protocolului holistic unic de tratament a parodontozei, unic în România, ce constă într-o terapie laser personalizată, în scopul de a opri evoluția temutei boli parodontale și de a reda aspectul estetic al gingiilor!

Laserul stomatologic
este un intrument modern, minim-invaziv și biocopatibil! Oferind un confort sporit și o siguranță în realizarea tratamentelor stomatologice, medicii Life Dental Spa au ales să folosească tehnologia de ultimă generație în toate clinicile din țară!

Bucură-te de avantajele laserului dentar

Deși este un instrument deja folosit la scară largă peste hotare, românii nu cunosc așa de bine terapia laser din cabinetul stomatologic. Acest lucru se poate schimba, grație #LifeDentist-ilor din Cluj care vor realiza tratamente stomatologice laser fără ace, fără freze și fără durere!

Atât în București cât și în Iași (în curând, și în Cluj), pacienții se bucură deja de beneficiile majore ale laserului dentar, atât în cazul procedurilor mai simple, precum tratamentul cariilor, cât și în cazul celor mai complicate, de natură chirurgicală.

Pe scurt, laserul dentar oferă numeroase avantaje, atât medicilor#LifeDentisti cât și pacienților:

 • Laserul dentar NU provoacă durere, pacientul beneficiind de un confort sporit în timpul ședințelor de tratament
 • Ședințele în cabinetul stomatologic sunt mult mai scurte, efectele fiind la fel de benefice
 • Laserul dentar folosește lumina cu diferite lungimi de undă, spre deosebire de instrumentarul clasic, rotativ, cu freze dentare
 • Laserul dentar nu produce zgomote sau vibrații în timpul procedurilor de tratament
 • Efectul hemostatic al laserului contribuie la oprirea facilă a sângerărilor în timpul intervențiilor chirurgicale, spre beneficiul #LifeDentist-ului specialist în chirurgie orală, care se va bucura de un câmp operat curat, cu vizibilitate maximă
 • Lumina laser are proprietatea de a stimula regenerarea, țesuturile având parte de o refacere mai rapidă
 • Efectele sunt vizibile încă de la primele ședințe, mai ales în cazul tratamentului gingivitei cu laserul
 • Riscul de recidivă al cariilor dentare este diminuat considerabil, grație proprietăților bacteridice a laserului dentar

Alege tratamentele laser în clinica Life Dental Spa Cluj și beneficiază de tehnologia de ultimă generație oferită de #LifeDentist-ii specialiști în stomatologie!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro