Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Împrumuturile rapide încep să “asalteze” piața din Republica Moldova

Împrumuturile rapide încep să “asalteze” piața din Republica Moldova

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 luni si 5 zile
Vizualizari
1074

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Află cele mai noi informații despre modul în care piața din Republica Moldova este asaltată de oferte foarte benefice de bani împrumut.

Republica Moldova dispune de posibilitatea de se transforma într-o piață de creditare comparabilă cu cea din România și din alte state ale Uniunii Europene. Din ce în ce mai multe instituții ifn au început să-și deschidă sucursale în Moldova sau să le ofere cetățenilor moldoveni împrumuturi cu accesare rapidă și simplă. Companiile care activează în prezent în această branșă au raportat creșteri masive de profit, unele dintre acestea (așa cum sunt Microinvest, Easy Credit, Iute Credit sau Express Leasing) fiind poziționate extrem de bine și-n comparație cu profitul băncilor din Moldova.

Într-un top al împrumuturilor rapide urgențe acordate în 2018 și al profitului realizat, Microinvest conduce, cu un activ care contorizează peste 1 miliard Lei. Easy Credit îl urmează, cu 633, 3 milioane Lei și Express Leasing, cu active în valoare de 466, 1 milioane Lei. Aceste cifre indică în mod clar că piața din Republica Moldova este pregătită pentru a primi un număr și mai mare de companii nebancare, care să le ofere alternative financiare de împrumut, cât mai avantajoase.

Profituri greu de egalat chiar și de către băncile de tradiție din Republica Moldova!


În Moldova sunt trei mari instituții bancare care activează pe segmentul comercial (BCR - sucursala Chișinău, Eurocreditbank și Comertbank) care deja au fost surclasate de către profitul realizat de Easy Credit, Iute Credit, Microinvest, Credit Rapid și Express Leasing. Valoarea profitului total cumulat de către aceste companii nebancare este de aproximativ 109 milioane Lei. Numărul companiile ifn care activează pe piața din Republica Moldova este de circa 175 de unități, astfel că se poate constată o creștere semnificativă în comparație cu anul 2016, atunci când numărul era de 116 instituții de acest profil.

Care sunt considerentele care au impulsionat piața de creditare nebancară din Moldova?


Spre deosebire de bănci, companiile ifn oferă condiții de accesare mult mai simple și orientate către client. Astfel, atunci când aplici pentru un împrumut în Moldova vei beneficia de următoarele facilități:

  • Vârsta de aplicare de până la 70 de ani;
  • Variate moduri de obținere a împrumutului – online, telefon, sms sau cu aplicare directă în sucursală;
  • Număr foarte redus de acte (în general se solicită numai actul de identitate al persoanei care aplică pentru obținerea unui credit rapid urgent);
  • Întreaga procedură pre-aprobare se desfășoară online (clientul va trebui să meargă la sucursala companiei creditoare numai la semnarea actului în forma finală);
  • Sunt acceptate și persoanele cu un venit mai scăzut, iar în anumite situații chiar și cei care au avut întârzieri la plata creditelor contractate anterior);
  • Banii ajung oriunde pe cuprinsul Republicii Moldova, prin transfer bancar, pe cardul solicitantului sau în numerar, prin intermediul oficiilor poștale;
  • Veniturile luate în calcul nu se rezumă doar la salariu și pensie, ci se extinde și la alte tipuri de câștiguri, cu condiția ca acestea să poată fi justificate să dovedite ca având caracter de permanență.

Astăzi, datorită acestor opțiuni de împrumutat bani, orice cetățean moldovean poate să obțină banii de care are nevoie în cel mai scurt timp. Aplică acum și convinge-te de rapiditatea ultimelor oferte de împrumuturi rapide!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro