Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Import auto la comandă

Cauți import auto la comandă?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 5 ore
Apartine de
Titanic Automobile
Vizualizari
295

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mașinile second hand se află la mare căutare, iar mulți români preferă să cumpere o mașină second hand deoarece fie dispun de un buget limitat, fie își doresc un model care acum nu se mai fabrică, fie sunt proaspeți șoferi și își doresc o mașină pe care să învețe să conducă.

Cererea fiind mai mare a adus cu ea și o creștere a ofertei, iar astfel au apărut mai mulți vânzători de mașini rulate, numiți și samsari. Acești samsari sunt experți în a ascunde defectele unei mașini și în a manipula clientul cu ajutorul vorbelor. Din cauza acestor lucruri piața auto din România conține mașini de o calitate îndoilnică și mulți dintre români aleg să își îndrepte atenția către piețele sh din afara țării. Pentru a nu te chinui cu drumuri lungi și obositoare până în celelalte țări poți apela la o firmă de vânzări auto second hand care se ocupă cu import auto la comandă, care să îți aducă mașina mult dorită până acasă la tine.

De ce import auto la comandă?

Mașinile din import sunt de cele mai multe ori mult mai bine întreținute decât cele de la noi din țară. Cu import auto la comandă vei putea să îți achiziționezi mașina pe care ți-o dorești, tot ce va trebui să faci va fi să oferi firmei cu care alegi să colaborezi detalii despre mașină precum: marca, modelul, anul fabricației, numărul de kilometrii doriți și orice alt detaliu care ție ți se pare relevant despre mașină. De aici totul este simplu doarece firma se va ocupa de tot ce este necesar pentru achiziționarea mașinii, iar tu o vei primi acasă.

Câteva dintre avantajele importului auto la comandă sunt:

  • Mașina fără kilometrii dați înapoi
  • Mașină fără daună totală
  • Vei putea alege mașina în funcție de specificațiile tale
  • Mașina va fi una verificată de profesioniști
  • Nu va fi necesar să faci un drum lung și obositor până în țara respectivă.

De ce o firmă de import auto?


Prin intermediul unei firme care se ocupă cu import auto la comadă vei beneficia de asistență pe tot parcursul achiziționării mașinii. În plus vei putea fi sigur că mașina a fost atent verificată înainte să ajungă la tine, vei primi acte în regulă, servicii de inmatriculre, CarVertical gratuit și garanție pentru anumite piese.

Ce firmă oferă servicii de import auto?

Titanic Automobile este o firmă care oferă astfel de servicii, iar toate mașinile pe care ei le vând sunt tratate cu atenție și sunt atent verificate. Ei te vor ajuta cu asistență în întreg procesul de achiziționare al mașiniiși la cerere îți pot transporta mașina până acasă. Echipa Titanic Automobile este formată din profesioniști și pasionați de automobile, iar scopul întregii echipa este a face fiecare client fericit. Fiecare mașină este tratată de către ei cu o mare atenție, iar ție îți promit seriozitate, prețuri corecte și prompritudine. Datorită partenerilor pe care Titanic Automobile îi are, îți vor putea oferi servicii de finanțare si leasing.

Concluzie

Dcaă îți dorești să îți achiziționezi o mașină second hand cu import auto la comandă, apelează cu încredere la Titanic Automobile. Aceștia se vor ocupa cu mare atenție de cererea ta și vor încerca să găsească cea mai bună soluție potrivită nevoilor tale. Intră pe site-ul acestora și completează formularul cu toate detaliile despre mașina mult dorită, iar aceștia te vor contacta în cel mai scurt timp posbil sau apelează-i la numărul de telefon +40745 184 734.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro