Cluj

Imbunatateste calitatea vietii tale cu pardoseli din PVC

Imbunatateste calitatea vietii tale cu pardoseli din PVC

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
965

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dezvoltarea industriala si-a pus amprenta asupra calitatii vietii. Acest lucru s-a petrecut datorita numeroaselor proiecte care tin de construirea in ritm alert a cladirilor cu functionalitate diversa. Incepand de la cele destinate locuintelor, pana la cele folosite exclusiv pentru producerea de bunuri si servicii, montajul unor pardoseli pvc reprezinta solutia ideala pentru a asigura conditii optime de confort. Se resimte in acest caz nevoia de a efectua amenajari interioare menite sa duca la o crestere calitativa a nivelului vietii.

Necesitatea din ce in ce mai pregnanta de a atenua zgomotul in spatiile industriale, in cladiri cu specific medical, comercial dar si in complexe rezidentiale a generat aparitia de firme specializate, care realizeaza astfel produse destinate acestui scop. Solutia optima de combatere a acestui fenomen este montarea unor pardoseli pvc. Compania Milucon ofera solutia optima pentru indeplinirea acestui deziderat, fiind printre primele astfel de firme cu acest obiect de activitate.

Importanta pardoselilor PVC


Revolutia industriala, precum si noile descoperiri de materiale inovatoare a determinat aparitia pe piata de nisa a acestor tipuri de produse extrem de utile. Actiunea de protejare a suprafetelor care se regasesc in aceste arii industriale fac necesara instalarea de astfel de pardoseli. Eforturile mecanice la care este supusa oricare cladire, cat si cresterea duratei de viata a acestora determina necesitatea atenuarii stresului fizic la care sunt supuse cu regularitate. Policlorura de vinil determina elasticitatea pardoselii PVC si nu in ultimul rand moliciunea caracteristica. Este util de precizat ca montarea pardoselii PVC se efectueaza cu rapiditate, este usor de intretinut si poate fi amprentata cu modele diferite, care confera spatiului un design deosebit.

Etapele montarii unei pardoseli PVC


Pardoseala PVC trebuie montata numai dupa o pregatire prealabila a suprafetei. Acest proces presupune mai intai rand turnarea sapei pe care urmeaza a fi montata si care trebuie sa ajunga la un grad de uscare corespunzator, urmand ca ulterior sa se indeparteze toate impuritatile printr-o curatare adecvata. Nu se trece direct la montarea covorului pvc decat dupa ce pardoseala se lasa cel putin o zi pentru a parcurge procesul de aclimatizare la o temperatura ambientala de minimum 15 grade Celsius. Instalarea propriu-zisa a pardoselii se realizeaza prin derulare in directia sursei de lumina, ultimul finisaj fiind realizat prin montarea unei plinte. Aceasta, c pe langa rolul decorativ pe care il indeplineste, ofera un nivel de protectie suplimentar.

Cum beneficiezi de pe urma unei pardoseli PVC?


Maleabilitatea policlorurii de vinil faciliteaza multiple optiuni de design. Materiale traditionale precum lemnul sau piatra pot fi cu usurinta imitate si asociate cu diverse culori si nuante. In acest fel clientii au posibilitatea de a beneficia de o lucrare care sa ridice la inaltimea asteptarilor. Durabilitatea pardoselii PVC este remarcabila in comparatie cu preturile acccesibile cu care se comercializeaza. In plus, pardoseala PVC poate fi cu usurinta inlocuita sau renovata. Toate aceste calitati recomanda pardoselile din PVC ca solutia optima si moderna care acopera toate ariile de utilizare, mai ales in spatiile publice.

Cum sa gasesti pardoseli PVC de calitate

Pentru o gama variata de pardoseli PVC de calitate si o echipa de specialisti capabili sa le monteze corect si rapid accesati cu incredere https://www.milucon.ro sau folositi numarul de telefon 0728 116 018. Descopera urmatorul nivel de confort si siguranta!

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web ...
  • 0726538389