Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Iată de ce să optezi pentru perne pe aer la Opel Astra G

Iată de ce să optezi pentru perne pe aer la Opel Astra G

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
541

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă deții un Opel Astra, te consideri unul din norocoșii care au o mașină fiabilă, ușor de întreținut sau cel puțin costurile sunt rezonabile din acest punct de vedere. Dacă mai ales și varianta de a monta pernele auxiliare la aceasta, cu atât mai bine, ai parte de protecție a suspensiei. Iată detalii despre ceea ce poate fi numită una din cele mai bune investiții auto pe care le poți face.

Alege să cumperi perne aer Opel Astra G de la sursă de încredere și anume de la un furnizor autorizat. În acest sens descoperă oferta de la perneauxiliare.ro.

De ce să alegi montarea pernelor auxiliare de la AirPower


Pernele pe aer sunt o protecție suplimentară pentru suspensia existentă. Nu vei demonta nimic, nu înlocuiești vreo piesă, ci pur și simplu adaugi și pernele, la propriu fiind vorba de perne umplute cu aer. Acestea sunt potrivite pentru mașinile cu arcuri elicoidale. Pot avea presiune reglată și adaptată, în funcție de tipurile de trasee pe care le efectuezi. Sunt optime însă și pentru cei care circulă mai degrabă prin oraș sau ce care transporta marfă sau colete.

Pernele pe aer de la AirPower sunt de calitate recunoscută, în sensul în care acestea s-au dovedit a fi rezistente. Cei care le-au încercat se declară mulțumiți de alegere. În pagina furnizorului găsim de asemenea specificații clare despre detaliile tehnice și rezistența acestor accesorii. Pentru că în fond sunt clasificate ca fiind accesorii auto și pentru acestea nu ai nevoie de omologare RAR. Pur și simplu le achiziționezi, faci montajul și nu mai ai nevoie de nimic.

Cum schimbă pernele pe aer experiența auto?


Mai întâi de toate, o diferență o vezi în ceea ce privește confortul tău, când rulezi pe diverse tipuri de drumuri, denivelate, accidentate. Mai apoi este vorba și despre stabilitate, mai ales când circuli cu o remorcă sau când transporți marfă sau alte greutăți. În plus, poți mări capacitatea de încărcare a mașinii. Pentru cei care au mașini joase, un alt efect al montajului pernelor pe aer este și faptul că garda mașinii poate fi ridicată câțiva centimetri. Despre efectele pe care le au aceste dotări auto poți afla și din pagina oficială a celor de la Perneauxiliare.ro.

Cât costă aceste accesorii auto?


Dacă vei cumpăra de la sursa indicată află că fiecare set de perne pe aer costă 300 de lei și ai incluse și accesoriile necesare. Orice kit ales este unul potrivit pentru un anumit tip de mașină, nu e ca și cum poți greși. Notezi în filtrul activ din pagină marca autovehiculului, precum și anul de fabricație și primești imediat kitul potrivit mașinii tale. În prețul acesta este inclusă și consilierea, asistența tehnică și garanția un an de zile, timp în care poți fi sigur că nu se sparg pernele pe aer sau orice defecțiune va duce la înlocuirea lor, fără costuri din partea ta.

Contact:

Str. Viitorului, Nr. 8, Bl. H6, Sc.A, Ap. 16, Suceava
0744 870 142
office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/