Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Huawei Watch GT 3 Pro - un smartwatch de lux

Huawei Watch GT 3 Pro - un smartwatch de lux

Detalii stire

Categorie
Stiri editorial
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
355

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În primăvara acestui an, Huawei a lansat o nouă ediție de ceasuri inteligente. Printre cele anunțate cu mare fast, se regăsește și Huawei Watch GT 3 Pro, un smartwatch de lux cu finisaje premium.

Noul smartwatch GT 3 Pro de la Huawei vine în două dimensiuni, 46.6 mm pentru bărbați și 43 mm pentru femei. Ambele versiuni ale Huawei Watch GT 3 Pro au două butoane pe lateral - partea de sus este o coroană rotativă, partea de jos este un simplu buton la prima vedere. De fapt, are o suprafață conductivă, care este cheia pentru activarea funcționalității ECG. Încărcarea se poate face wireless Qi standard, dar dacă nu intenționați să detașați un capăt de fiecare dată când încărcați ceasul, ar fi mai bine să utilizați încărcătorul care vine în cutia de vânzare cu amănuntul.

Watch GT 3 Pro rulează Harmony OS 2.0 ca majoritatea dispozitivelor portabile ale companiei Huawei. Totuși, sistemul de operare a fost adaptat pentru a suporta câteva funcții noi. Ceasul vine cu un senzor ECG (Electrocardiogramă) care măsoară ritmul inimii. Sunt incluse analize în timp real, ritm sinusal, fibrilație atrială, mementouri premature ale bătăilor atriale și ventriculare, toate aceste informații fiind necesare pentru a vă ajuta să vă mențineți la curent cu orice risc legat de sănătatea inimii dumneavoastră.

Asta în teorie, pentru că în practică, această funcție nu este încă autorizată în Europa. Deci în acest moment, respectiva funcție nu funcționează. Probabil în perioada imediat următoare, Huawei va primi autorizarea pentru a activa funcția în țări precum Germania, Italia și automat în țările UE pe baza precedentului creat. Huawei Watch GT 3 Pro se conectează cu orice smartphone prin Bluetooth. Nu are suport celular, ceea ce este, fără îndoială, principala diferență între acesta și Watch 3 Pro.

Se integrează cu o selecție de aplicații terță parte descărcate din AppGallery pe telefon și poate servi și ca hands-free pentru preluarea apelurilor. Legat de autonomie, Huawei a reușit să monteze o baterie de 530 mAh pe watch 3 gt pro de 46 mm, în timp ce pe versiunea de 43 mm a instalat o baterie de doar 292 mAh. Conform măsurătorilor realizate de producător, ambele ceasuri pot avea autonomie de până la 13 zile, dar evident că și aceasta poate fi influențată în funcție de modul de utilizare. Comparativ cu versiunile anterioare, noua generație de smartwach-uri vine la pachet cu numeroase aplicații și funcționalități, unele instalate, altele pe care le puteți activa din AppGallery.

Huawei Watch GT 3 Pro este un ceas inteligent impresionant, cu un design elegant și cu o calitate uimitoare a materialelor folosite în construirea lui. Se simte cu adevărat confortabil. Putem spune că este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente existente pe piață.

Specificații tehnice Huawei Watch GT 3 Pro

 • Dimensiune
46,6 mm x 46,6 mm x 10,9 mm
*Dimensiunea produsului, greutatea și specificațiile aferente sunt valori teoretice. Măsurătorile reale între produse individuale pot varia. Toate specificațiile sunt supuse produsului real.

 • Dimensiunea cadranului
46,6 mm

 • Dimensiunea încheieturii mâinii
140 - 210 mm

 • MICROFON
Acceptat

 • DIFUZOR
Acceptat

 • Greutate
Aproximativ 54 g (fără curea)
*Dimensiunea produsului, greutatea și specificațiile aferente sunt valori teoretice. Măsurătorile reale între produse individuale pot varia. Toate specificațiile sunt supuse produsului real.

 • Ecran
Ecran color AMOLED de 1,43 inci
Ecranul AMOLED cu touchscreen acceptă gesturi de glisare și tactile.

 • Carcasa ceasului
Material: Titan + sticlă din safir

 • Cureaua ceasului
Curea din fluoroelastomer negru,
Curea din piele gri

 • Senzori
Senzor accelerometru
Senzor giroscop
Senzor magnetometru
Senzor optic de ritm cardiac
Senzor barometru
Senzor de temperatură

 • Buton
Buton de pornire, buton de funcțiune, suport pentru operațiuni precum apăsare și menținere apăsare și rotirea coroanei ceasului

 • Port de încărcare
Încărcare wireless

 • Cerințe de sistem
HarmonyOS 2 sau o versiune mai nouă, Android 6.0 sau o versiune mai nouă, iOS 9.0 sau o versiune mai nouă

 • Nivel de impermeabilitate
IP68, 5 ATM, scufundări (până la 30 de metri)

*Acest produs respectă nivelul de protecție IP68 conform standardului IEC 60529:2013 și de impermeabilitate 5 ATM la 50 de metri conform standardului ISO 22810:2010 și poate fi purtat în timpul activităților în apă puțin adâncă, precum înotul în piscină și ape puțin adânci. Acest produs îndeplinește cerințele standardului EN13319 pentru accesorii de scufundări și acceptă scufundări libere la o adâncime maximă de 30 m.

*Nu trebuie purtat la dușuri fierbinți, izvoare termale sau saune (băi de aburi), în timpul scufundărilor de pe platformă sau alte activități care implică presiune mare a apei, temperaturi ridicate, niveluri ridicate de umiditate sau ape de mare viteză.

*Nu este potrivit pentru scufundări, scufundări tehnice și activități la o adâncime mai mare de 30 m. A se clăti după utilizarea în apa mării.

 • Conectivitate
GPS
NFC (unele țări)
Bluetooth

 • Mediu
Temperatură: –20 °C până la +45 °C
Umiditate: 5%~95% (fără condensare)

 • Încărcare
5V, 2A

 • Durata de viață a bateriei
14 zile pentru utilizare obișnuită.
8 zile pentru utilizare intensă.

*Scenariul tipic de utilizare: 30 de minute de apeluri Bluetooth pe săptămână, 30 de minute de redare de muzică pe săptămână, monitorizarea ritmului cardiac activată, HUAWEI TruSleep™ activat pentru somn, 90 de minute de antrenament pe săptămână (GPS activat), notificări de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri și 3 alarme pe zi), ecranul este pornit de 200 de ori pe zi.

*Scenariul de utilizare intensă: 30 de minute de apeluri Bluetooth pe săptămână, 30 de minute de redare de muzică pe săptămână, monitorizarea ritmului cardiac activată, HUAWEI TruSleep™ activat pentru somn, monitorizarea stresului activată, 180 de minute de antrenament pe săptămână (GPS activat), notificări de mesaje activate (50 de mesaje SMS, 6 apeluri și 3 alarme pe zi), ecranul este pornit 30 de minute pe zi.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro