Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Huawei Watch GT 3 Pro - eleganță și rafinament

Huawei Watch GT 3 Pro - eleganță și rafinament

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
527

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Smartwachurile au ajuns să fie indispensabile precum smartphoneurile. Ceasurile inteligente sunt accesorii aflate la intersecția dintre tehnologie și modă. O ținută, fie ea sportivă, business sau casual, poate fi accesorizată cu un ceas. Și dacă doriți să îmbinași utilul cu plăcutul, atunci Huawei Watch GT 3 Pro poate fi alegerea ideală.
Noul smartwach de la Huawei nu este doar un simplu ceas elegant, ci și un veritabil gadget ce poate fi folosit ca o extensie a telefonului. Un ceas huawei watch gt 3 pro poate avea brățară metalică, siliconată sau din piele.

Când vine vorba de design, GT 3 Pro are un cadru din titan de calitate aerospațială, iar partea inferioară este din ceramică. Există și o versiune mai mică, cu un cadran din ceramică albă și cadranul ușor strălucitor. Ecranul AMOLED de 1.43 inci, pe care-l întâlnim pe ceasurile de 46 mm, are o densitate de 326 ppi, ceea ce înseamnă calitate și claritate la afișarea informațiilor. Versiunea mai mică, de doar 43 mm, vine cu un cran de 1.32 inci, dar cu o densitate mai mare a pixelilor, de 352. Important, sticla ecranului este din safir, care ar trebui să-l protejeze de zgârieturi și de alte daune.

Un ceas cum e Huawei Watch GT 3 Pro poate fi folosit pe modul ceas, modul fitness, modul telefon, fiecare având și alte funcții active. Puteți primi notificări, puteți să vă monitorizați sănătatea, totul grație sistemului de operare integrat. Trecerea între cadrane se face ușor și intuitiv. Vă puteți personaliza afișajul în funcție de stilul de viață pe care-l aveți.

Pentru iubitorii sportului, de exemplu, ceasul poate înregistra peste 100 de exerciții și activități fizice diferite, inclusiv la piscină. Vă puteți înota și scufunda cu Huawei Watch GT 3 Pro la mână. Huawei Health conține o mulțime de date, dar face o treabă grozavă de a vă arăta doar elementele importante. Problema apare atunci când doriți să exportați aceste informații în altă parte. De menționat faptul că Huawei Watch GT 3 Pro este compatibil cu sistemul de operare Android și poate fi conectat cu orice smartphone, însă multe dintre aplicații funcționează la parametri normali doar cu smartphone-urile Huawei.

Legat de baterie, Huawei Watch GT 3 Pro se bucură de o autonomie de peste 10 zile. Huawei menționează până la 14 zile, dar ține foarte mult de modul de utilizare și cât de mult rulați aplicațiile pe el. Daca vă bucurați mai mult de funcția de ceas, cu siguranță și bateria va ține mai mult. Putem spune că această longevitate a bateriei se datorează faptului că Watch GT 3 Pro nu are atât de multe aplicații și funcții inteligente inutile precum ceasurile rivale, dar tot este supus consumului prin notificări, GPS, practicarea activităților sportive și de business.

Datorită designului, Huawei Watch GT 3 Pro este elegant și rafinat, un ceas ce se poate asorta mai multor ținute și stiluri de viață. Este construit din materiale premium și de calitate, cu finisaje excepționale. Este un companion excelent în activitatea de zi cu zi, inclusiv un tracker excelent pentru fitness. Autonomia oferită este extraordinară pentru un smartwach.

Nu excelează la partea de aplicații și software, dar are strictul necesar. Aplicațiile merg mai bine cu smartphone-uri Huawei, dar asta nu înseamnă că nu-l puteți sincroniza și cu alte telefoane cu Android. Dacă doriți un ceas elegant, smart și cu funcții digitale, Huawei Watch GT 3 Pro poate fi o opțiune de luat în calcul.

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro