Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Huawei revoluționează industria smartphone-urilor cu Mate Xs 2

Huawei revoluționează industria smartphone-urilor cu Mate Xs 2

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
415

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Industria telefoanelor inteligente a ajuns într-un moment de cotitură, în care singurele diferențe între generațiă și modele constă în evoluția specificațiilor tehnice. Majoritatea smartphone-urilor au design asemănător, folosesc aproximativ aceleași tehnologii, aceleași procesoare, plăci grafice, ecrane etc. Evident că fiecare producător încearcă să aducă îmbunătățiri pe anumite ramuri, cum ar fi camera foto / video, sistem de răcire, aplicații, baterie, însă puțini fac cu adevărat revoluție în această industrie.

Huawei încearcă să revoluționeze piața cu noul smartphone pliabil Mate Xs. Noul model Mate Xs 2, lansat anul acesta, se aseamănă foarte mult cu predecesorul său, dar în același timp vine la pachet cu numeroase îmbunătățiri, cum ar fi balamaua, calitatea camerei și încărcarea rapidă a bateriei.

Mate Xs 2 are mai multe upgrade-uri în comparație cu modelul anterior din 2020, inclusiv balamaua Falcon Wing de nouă generație cu rotație dublă a Huawei, o cameră True-Chroma de 50 de megapixeli și un design semnificativ mai durabil. Punctul forte și revoluționar la Huawei Mate Xs 2 stă în display-ul pliabil. Huawei a menținut același design de pliere spre exterior pe care l-am întâlnit și la modelul Mate Xs original pentru Mate Xs 2. Cu toate acestea, Huawei a introdus o nouă balama Falcon Wing cu rotație dublă pentru a se asigura că telefonul se pliază complet și oferă „alinierea perfectă între afișaj și balama”.

După desfășurarea ecranului de 7.8 inci, Huawei Mate Xs 2 se transformă într-o veritabilă tabletă. Probabil doar în timp se va demonstra și fiabilitatea balamalei. Poate un minus la acest display pliabil la exterior stă în faptul că oricând puteți scăpa telefonul din mână și atunci el va cădea pe cran. Huawei a ținut să precizeze că a amplificat durabilitatea la Xs 2, făcându-l mai rezistent de 2,5 ori la cădere, de 2,8 ori rezistența la impact și de 1,4 ori rezistența la strivire față de predecesorul său. La fel, toate acestea se vor putea demonstra doar în timp și în urma unei utilizări frecvente.

Odată pliat ecranul, telefonul va avea 11.1 mm grosime. De menționat că desfășurat, acesta măsoară doar 5.4 mm, cu excepția zonei de camere care va rămâne la grosimea de 11.1 mm pe partea laterală a ecranului. Acest smartphone poate fi utilizat eficient cu o singură mână în modul pliat, având dimensiunile 75.5 x 11.1 x 156.5 mm. Odată desfășurat, Mate Xs 2 ajunge la dimensiunile 139.3 x 5.4 x 156.5 mm, ceea c e-l transformă într-o tabletă practică. De menționat faptul că rata de refresh al display-ului este de până la 120Hz.

Legat de utilizare, noul Huawei Mate Xs 2 poate fi folosit pentru videoconferințe. Ecranul desfășurat acceptă apeluri video cu până la 12 persoane. Faptul că are o greutate de doar 255 grame, îl facem extrem de ușor de utilizat chiar și în mers. Calitatea afișajului este net superioară față de multe alte smartphone-uri existente pe piață. Culorile afișate sunt clare, naturale.

Puteți să vă achiziționați un huawei mate xs 2 cu livrare gratuita, disponibil în culorile negru, alb sau violet (în funcție de designul ales).

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/