Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Huawei Matebook D16 - un laptop cu ecran mare, ideal pentru comunicare online

Huawei Matebook D16 - un laptop cu ecran mare, ideal pentru comunicare online

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
346

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Huawei a lansat, recent, modelul de laptop Matebook D16. Acesta are un preț competitiv, un design elegant și performanțe bune. Notebook-ul s-ar preta pentru segmentul profesional, dar Huawei are alte planuri de poziționare. Producătorul chinez a scos o versiune de 16 inci, încercând să aducă toate beneficiile de a avea un ecran mare, dar într-un șasiu compact, ușor de transportat.

Grație dimensiunilor sale 356,7 x 248,7 x 18,4 mm și a greutății de doar 1.7 kg, noul Huawei Matebook D16 poate fi considerat un ultraportabil, în ciuda ecranului mare și al carcasei din aluminiu. Va atrage cu siguranță utilizatorii ce desfășoară activități de birou, celor ce comunică foarte mult online și au nevoie de un ecran mai mare, programatorii și cei ce caută un laptop pentru activități de tip office și multimedia.

Pentru că nu are o placă video dedicată, iar performanțele sale sunt bune, dar nu excelează, cu siguranță cei ce au nevoie de un laptop puternic și cu rezultate de excepție în grafică și procesare foto / video se vor orienta spre alt model. Chiar și așa, Huawei Matebook D16 bifează numeroase cerințe și dezvoltă performanțe demne de luat în seamnă. Designul laptop-ului Matebook D16 este simplu, minimalist, cu o carcasă mată. Este un model elegant și suficient de subțire încât să poată fi purtat în geanta sau rucsac, fără prea multe probleme. De remarcat faptul că și încărcătorul laptop-ului este unul de dimensiuni reduse, cântărind câteva sute de grame.

Huawei nu a făcut rabat la calitate când a venit vorba de materialele folosite în construcția acestui laptop. Poate nu e la fel de performant ca unele modele rivale, poate nu e ușor precum un Matebook X Pro, dar pentru un laptop cu Windows și ecran de 16 inci este un laptop echilibrat.Este de apreciat faptul că Huawei a integrat porturi USB-C pentru încărcarea laptop-ului, dar și pentru transfer de date cu alte gadgeturi ce folosesc același tip de port. Nu lipsesc porturile USB 2.0 și 3.0, HDMI și jack-ul de 3.5 mm. Senzorul de amprentă este integrat în butonul de power.

Cu toate acestea lipsește un port foarte important pentru cei ce lucrează în industria fotografică. Lipsește cititorul de carduri, din păcate. O dovadă în plus la faptul că Huawei nu a dorit să-l poziționeze în segmentul premium multimedia. La fel ca multe dintre laptopurile lansate recent pe piață, inclusiv de Huawei, Matebook D16 vine echipat cu un procesor Intel Core din generația a 12-a și cu GPU integrat Intel Iris X. În acest caz, noile modele D16 pot motorizate de procesoare Core i5 sau Core i7 din seria H, combinate cu 8 GB sau 16 GB RAM LPDDR4X și 512 GB stocare. Tot sistemul este alimentat de o baterie de 65Wh, care oferă performanțe modeste când vine vorba de autonomie.

Huawei Matebook D16 este un laptop cu performanțe bune, dar nu excelente, cu finisaje premium și cu un ecran de 16 inci, suficient de mare pentru a vă putea desfășura numeroase activități în paralel. Însă nu uitați încărcătorul acasă pentru că bateria nu vă poate asigura autonomia de minim 8 ore pentru o zi întreagă de muncă. În timp se va demonstra fiabilitatea și utilitatea acestui model. Matebook D16 va atrage o mulțime de oameni, majoritatea dintre ei combinând utilizarea acestuia între serviciu și acasă. Pentru cei interesați există și o reducere matebook d 16.

Alegeți laptop-ul ideal în funcție de nevoile cotidiene!

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.