Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Huawei FreeBuds Pro 2 - căști wireless la superlativ

Huawei FreeBuds Pro 2 - căști wireless la superlativ

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
342

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În 2022, Huawei a revenit pe piață cu o nouă pereche de căști wireless, poate unele dintre cele mai bune de pe segmentul vizat. Sunt proiectate în colaborare cu Devialet pentru un sunet de calitate. Noile căști sunt capabile să scoată în evidență toate texturile și timbrele din muzica preferată datorită basului puternic șia sunetului clar.

Huawei a pus accentul pe calitatea sunetului, noile căști FreeBuds Pro 2 putând reda o gamă variată de sunete, texturi și detalii pe întreg spectrul sonor 14 Hz – 48 kHz, cu toată gama de înalte și joase. Totodată, perechea de căști wireless FreeBuds Pro 2 sunt extrem de ”inteligente” care se pot adapta în timp real pentru a oferi o experientă audio superioară. Asta înseamnă că această pereche de căști are capabilitatea de a regla sunetului in functie de nivelul volumului în timp real, structura canalului auditiv al fiecărui utilizator și modul în care sunt purtate.

Noile căști Huawei FreeBuds Pro 2 sunt certificate HWA și Hi-Res Audio Wireless, acceptând transfer ultra-rapid de până la 990 kbps, fără a pierde din detaliile sunetului. Pe lângă experiența la superlativ de a asculta muzică, noile căști Huawei FreeBuds Pro 2 se dovedesc a fi și foarte bune pentru comunicare, pentru voce, nu zgomot.

Căștile dispun de 4 microfoane cu anularea zgomotului în timpul apelurilor și nu lasă mediul înconjurător să perturbe vocea. Conform specificațiilor, aceste căști folosesc un microfon cu conductie osoasa și trei microfoane suplimentare, care împreună cu algoritmul Huawei de anulare a zgomotului reușesc să anuleze orice fel de sunet de fond, de la metroul zgomotos până la sunetele produse de vânt. Sunt recunoscute peste 100 de milioane de exemple de voce.

Sistemul Intelligent ANC 2.0 inovator cu 3 microfoane va comuta căștile în modul optim de anulare a zgomotului în timp real, totul fiind influențat și de modul în care purtați căștile, dar și de zgomotul ambiental. Există trei moduri: Ultra; General și Confortabil.

Modul Ultra reduce zgomotul bazat pe sunetele joase, în special din timpul călătoriilor cu mijloacele de transport în comun. Modul General vă ajută să ascultați muzica preferată chiar și atunci când sunteți într-un loc public, cum ar fi o cafenea, un restaurant. Modul Confortabil reușește să reducă zgomotul de fond produs de echipamentele electronice precum calculatorul sau zgomotul produs de aerul condiționat. Acest mod este indicat pentru zonele liniștite precum mediul de acasă sau săli de cinema, bibliotecă etc.

Noile căști Huawei FreeBuds Pro 2 ies în evidență și grație designeului elegant. Datorită accesoriilor din silicon, compatibile cu pielea, căștile se potrivesc ferm în ureche. Menționăm că există trei mărimi de accesorii siliconate, fiercare utilizator având posibilitatea să aleagă mărimea corespunzătoare pentru un confort optim în timpul purtării. Căștile vin în trei nuanțe: Silver Blue; Silver Frost; Ceramic White.

Căștile Huawei FreeBuds Pro 2 se pot conecta simultan la două dispozitive, cum ar fi smartphone și laptop, și asta datorită noilor tehnologii wireless. Pe lângă Bluetooth 5.2, căștile vin echipate și cu codecul LDAC Sony, ceea ce înseamnă că puteți obține (când sunteți conectat la un dispozitiv compatibil și la un serviciu de streaming/conținut local) Hi-Res.

Huawei a lucrat și la autonomie. Noile modele FreeBuds Pro 2 au o autonomie de până la 30 de ore prin intermediul cutiei de încărcare. Căștile pot fi încărcate și de la telefon sau tabletă. De remarcat faptul că noile căști Huawei FreeBuds Pro 2 sunt ceretificate IP54, ceea ce le face să fie rezistente la transpirație și apă.

În concluzie, căștile oferă un sunet la superlativ grație noilor tehnologii încorporate. În același timp, sunt elegante și pot fi purtate în diferite contexte. Nu în ultimul rând, vă ajută să comunicați clar la telefon.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/