Cluj

Havasi Symphonic

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
90

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 noiembrie 202214:30, 19:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert Havasi
2 concerte: sâmbătă la 14:30 și 19:30

Datorită cererii uriașe, vor avea loc două spectacole la Cluj-Napoca sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu orele 14:30 și 19:30. Ambele interpretări vor fi identice.
Concert adecvat pentru copii
Personalitatea carismatică a lui HAVASI și simțul spectacolului de care dă el dovadă reprezintă o garanție a unui divertisment antrenant pentru întreaga familie, unde copiii pot întâlni pianul într-un cadru modern care le va plăcea cu adevărat.
Copiii mici care vor sta în brațele unui părinte pot intra în mod gratuit, cumpărarea unui bilet pentru copil fiind obligatorie începând cu vârsta de 6 ani.
După multe concerte de succes, cu toate biletele vândute, în lume și în București, HAVASI va concerta pentru prima oară în Cluj, cu cel mai recent concert al său, la BT Arena Sala Polivalentă, pe 26 noiembrie.
Muzică așa cum nu ați mai ascultat vreodată
Programul este opera 100% originală a unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri ai prezentului, Havasi. Muzica sa inovatoare se deosebește de tot ce ați ascultat până acum: abundă în prospețime, pasiune și antren. Stilul său muzical unic îmbină profunzimea și disciplina muzicii clasice cu diversitatea uluitoare a muzicii mondiale și cu forța rockului.
O călătorie muzicală incredibilă
Spectacolul concert HAVASI aduce împreună solouri de pian, o multitudine de soliști de muzică extrem de talentați și tobe rock pe aceeași scenă. Artiștii poartă publicul într-o călătorie fascinantă prin scene muzicale într-o continuă dezvăluire. Diversele stări oferă publicului o experiență intensă memorabilă, ca o călătorie cu un montagne rousse al emoțiilor, îmbunătățită de cea mai recentă tehnologie a proiecțiilor de sunet, scenă, lumini și video.
Virtuozitatea clasică întâlnește strălucirea Las Vegasului
Spectacolul în stil Las Vegas, după conceptul original al regizorului american Brian Burke (concertul „The New Day” din Las Vegas al artistei Céline Dion, Il Divo, America’s Got Talent) și al designerului vizual francez Gilles Papain este o sărbătoare a culturii internaționale.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta