Cluj

Gradinita particulara in Cluj

Gradinita particulara in Cluj

Detalii anunt

Telefon
0753835473, 0742055574
Social links
Categorie
Anunturi educatie / invatamant
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1549

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Gradinita particulara in Cluj

Gradinita particulara Ary KinderGarten din Cluj Napoca anunta inscrierile pentru anul 2017. Noi știm că doriți să vă vedeți copilul fericit dar în același timp vă interesează și lucrurile pe care el le învață. Noi ne-am gândit să îmbinăm veselia, joaca, râsul, cu învățatul, descoperitul și experimentarea lucrurilor noi.

Gradinita se axeaza pe invatarea limbii germane si engleze. La aceasta varsta specifica este invatarea prin experienta: sa faca, sa atinga, sa manevreze, sa incerce, astfel incat legatura intre invatare-dezvoltare este foarte stransa. El este implicat cu toate simturile si cu emotiile lui in ceea ce face. Copilul invata si prin imitare, descoperire, observatie. El actioneaza si simte mediul, il descopera, il cunoaste, astfel invata despre tot ceea ce este in jurul sau, despre sine si despre altii. Dar procesul de invatare se desfasoara sub forma de joaca si activitati interesante si captivante. In acest fel, practic ei invata tot timpul.

Noi funcţionăm pe baza deciziei nr. 1418 din data de 17.09.2010 avizată de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj si autorizatia de functionare avizata de catre ARACIP, in baza hotararii nr 38/19.11.2010.