Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.

Geluri construcții de foarte bună calitate!

Geluri construcții de foarte bună calitate!

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Edcora
Vizualizari
485

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

O manichiură modernă nu poate fi realizată decât cu produse de foarte bună calitate și foarte moderne. Aveți nevoie de aceste lucruri, mai ales dacă administrați o afacere în domeniul Nail Art.

Geluri pentru construcție profesionale


Oferta Evoqe.ro este o ofertă foarte interesantă de produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri moderne. Gama de produse comercializate de acest important distribuitor, este foarte interesantă și variată. Practic, oferta aceasta include toate produsele necesare realizării unei manichiuri de tip gel sau a uneia de tip semipermanentă. Nu veți avea nevoie de un alt magazin online pentru a cumpăra toate produsele pentru salonul dumneavoastră de înfrumusețare. Cel mai important avantaj este acela de a avea posibilitatea să lucrați în mod complet, o manichiură modernă cu produse fabricate de aceeași firmă. Specialiștii cunosc faptul că diferența se simte imediat! Evoqe.ro comercializează geluri construcție profesionale marca EVERIN, geluri Allepaznokcie, polygeluri și alte tipuri de geluri foarte moderne.

Din această gamă vă recomandăm următoarele produse de actualitate:

Gel UV construcție Perfect French Prima Donna Allepznokcie


Este un produs foarte modern care are o consistență vâscoasă medie, bazat pe o formulă complet nouă. Este vorba despre polimeri cu molecule scăzute care nu afectează sub nici un fel de formă structura biologică a unghiei. Fiind un produs 3 în 1, nu va necesita aplicarea unei baze. Cele mai importante avantaje ale acestui produs sunt următoarele: formula de COOL CURE (nu arde în lampă!), coerență de auto-nivelare și aderență grozav de bună.

În plus, în comparație cu multe alte tipuri de geluri de acest gen și cu multe alte tipuri de oje semipermanente, acest produs va întări foarte bine placa unghi ală și va stimula creșterea acesteia. Produsul este recomandat pentru realizarea extensiei de unghii pe șablon, pentru crearea curbei C perfecte, pentru modelarea și corectarea unghiilor, pentru consolidări și ca bază pentru oja semipermanentă, acolo unde va fi cazul.

Alte produse interesante incluse în oferta Evoqe.ro


La fel de importante pentru realizarea unor manichiuri reușite sunt și gelurile color. Oferta Evoqe.ro include geluri color de multe tipuri: Molly Lac, geluri color FSM, geluri Glitter CANNI, geluri pictură EVERIN, geluri Rosalind, etc. Luând în calcul faptul că sunt produse fabricate de firme recunoscute în foarte multe țări din Europa pentru calitatea lor bună, vă recomandăm să le testați pe toate în timp. Veți alege exact produsele care credeți că sunt cele mai performante cu tipurile de manichiuri pe care le realizați dumneavoastră. La final, ultima noastră recomandare este aceea de a nu neglija deloc o gamă foarte importantă pentru manichiuri dedicate evenimentelor speciale: decoruri unghii foarte interesante, stampile unghii și tatuaje de actualitate.

Prețurile produselor sunt foarte accesibile, în acest moment există chiar și o campanie importantă de reduceri interesante.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro