Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Gama noua de chiuvete Blanco din Silgranit

Gama noua de chiuvete Blanco din Silgranit

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Pret
850 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
814

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Gama noua de chiuvete Blanco din Silgranit

Deținută de o familie din 1925, umilele începuturi ale BLANCO au inclus producția de piese zincate din cupru pentru aragaz, cu o echipă de 30 de angajați fideli. Astăzi, cu 90 de ani de experiență în proiectarea și fabricarea stațiilor de lucru pentru bucătărie, BLANCO este recunoscută la nivel mondial pentru calitatea lor de neegalat, ingineria germană și designul european. FĂCUT ÎN CANADA și proiectat în Germania, BLANCO SILGRANIT® este cel mai important material chiuvetă colorată din Canada, un compozit unic și durabil care vine în peste 100 de modele și șapte culori.

Îmbrățișând frumusețea brută și imperfecțiunile betonului natural pentru a crea nuanța perfectă de gri. Betonul gri seamănă cel mai mult cu esența organică a granitului pur rafinat, cu un profil de culoare curat și echilibrat. Această culoare plată, mată se aliniază cu tendințele actuale de design interior și bucătărie și se coordonează cu ușurință cu cele mai noi materiale de blat și dulap. Are puterea de a ridica, energiza, calma și trezi. Inspirați-vă și reflectați-vă individualitatea cu un spectru de nuanțe naturale.

Filtre anunt

Sanitare: Chiuvete

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/