Cluj

Gama de prize incorporabile Bachmann

Gama de prize incorporabile Bachmann

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
350 LEI
Categorie
Anunturi instalatii electrice
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
475

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Orice casa moderna are nevoie de un mobilier de nota 10 prin care se ne putem bucura la maxim de confort in fiecare zi. Pentru asta, gasesti acum pe protege.ro gama variata de prize de la Bachmann realizate din cele mai bune materiale si cu rezistenta la lovituri si socuri. Poti sa descoperi acum priza Due care este ideala pentru a fi utilizata in bucatarie, birouri sau alte zone ale casei. Designul sau elegant o va face o piesa de rezistenta pentru orice incapere.

Avand module interschimbabile, poate sa fie usor de asortata cu mobilierul casei si sa creeze accent de modernism dupa instalarea sa. Aceasta priza este mult cautata de catre specialistii in amenajari pentru ca este foarte rezistenta si este ideala pentru spatii de birouri prin asigurarea unei conexiuni sigure la sursa de curent. Husele interschimbabile oferă posibilitatea de a personaliza aspectul opticii chiar și după instalare și de a-l adapta la mediul înconjurător sau a evidenția în mod deliberat.

Priză perfectă pentru multe aplicații


Priza de fixare Bachmann DUE (929.030) poate, datorită capacului despicat, să fie împinsă flexibil, după cum este necesar, și convinge, de asemenea, în timpul utilizării din punct de vedere al proiectării. Adâncimea redusă de instalare mai mică de 45 mm permite integrarea economisitoare de spațiu în blaturile de lucru, birourile și instalarea sertarelor. Tot pe perete, BACHmann DUE se prezintă perfect ca formă și funcție.

Filtre anunt

Electrice: Prize si intrerupatoare