Cluj

Gama de balamale de mobila de la Blum

Gama de balamale de mobila de la Blum

Detalii anunt

Telefon
0745631079
Social links
Pret
70 LEI
Categorie
Anunturi mobila si accesorii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Apartine de
Protege Parol
Vizualizari
518

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Incorporarea balamalelor corecte într-un proiect este un detaliu frecvent trecut cu vederea. Majoritatea oamenilor ar justifica utilizarea oricărei balamale care are „aspectul potrivit” sau „se potrivește cu cele mai bune”. În timp ce punctele de stil sunt valoroase, în special în cazul proiectelor și corpurilor de placaj de interior, acestea nu sunt la fel de importante ca funcția și accesibilitatea. Pentru a identifica balamalele corecte pentru proiectul dvs., trebuie să înțelegeți avantajele fiecăruia.

Suprapunerea pe ușă / dulap

Primul lucru de luat în considerare este acoperirea ușii. În timp ce acesta va fi în mod evident unul dintre primele lucruri pe care le luați în considerare la elaborarea inițială a proiectului dvs., trebuie să se acorde atenție aspectului general al unei balamale dorite. Poziția ușii va afecta posibilitățile de amplasare a balamalelor. De exemplu, dacă mergeți cu o ușă integrată, este destul de standard să aveți acele balamale situate pe partea interioară a dulapului de placaj. În schimb, o ușă de tip suprapunere pentru un dulap față-cadru va permite amplasarea exterioară a balamalei. Acestea sunt câteva lucruri inițiale care trebuie luate în considerare înainte de a începe proiectul.

Descoperiti gama de balamale si manere de mobila oferite de catre Protege Parol pentru a va amenaja cat mai bine casa si bucataria.

Filtre anunt

Gen mobila: Accesorii mobila
Accesorii mobila: Balamale mobila