Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Funcționalitate și design: Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi o cabină de duș

Funcționalitate și design: Ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi o cabină de duș

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Apartine de
SEO Cupcake
Vizualizari
797

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Alegerea cabinei de duș potrivite este foarte importantă atât pentru aspectul general, cât și pentru funcționalitatea băii. Cel mai probabil îți vei dori să alegi o cabină de duș care să se potrivească stilului și gustului tău, dar există și considerații practice de luat în calcul, cum ar fi dimensiunile și spațiul pe care le ai la dispoziție.

Iată de ce să ții cont când alegi cabina de duș

1. Mărime și formă

S-ar putea să ai în minte dimensiunea și forma ideale, dar cea mai potrivită incintă pentru baia ta va depinde, de asemenea, în mare măsură de tipul încăperii și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Dacă montezi dușul într-o baie existentă s-ar putea sa fii nevoit să modifici masiv locul unde sunt amplasate celelalte elemente din baie.
Gândește-te cu atenție la cel mai bun loc pentru a-ți amplasa dușul. Nu îți dorești probabil să te simți înghesuit când ești în interior, dar locul de amplasare nu ar trebui să facă nici restul băii inaccesibil. După cum probabil ai aflat, cabinele de duș vin în multe forme diferite. Acestea sunt adesea pătrate sau dreptunghiulare, dar cabinele de duș curbate sau dușurile în cadran pot oferi, de asemenea, o soluție atât elegantă, cât și practică.

2. Cabină de duș cu cădiță

Un alt aspect important este să alegi o cabină de duș care vine cu o cădiță inclusă. Aceasta este de obicei cea mai bună opțiune, deoarece tava va garanta că se potrivește corect cu pardoseala. Înălțimea acesteia este importantă deoarece trebuie sigilată corespunzător de perete pentru a fi sigur că nu vor exista scurgeri de apă între cabină și perete, care pot produce numeroase pagube în timp. Alege unul dintre modelele de cabine de duș din gama Sensodays în funcție de tava sau cădița cu care sunt dotate pentru a se potrivi perfect cu baia ta și mai ales cu nevoile tale.

3. Uși și stil

Alegerea ușilor este, de asemenea, importantă. Ușile batante în stil pivot pot fi grozave atunci când spațiul nu este o problemă, în timp ce ușile pliante sau ușile glisante de duș reduc spațiul liber necesar la deschiderea cabinei de duș. Sticla ușilor și pereților și stilul cadrelor pot fi, de asemenea, personalizate pentru a se potrivi gusturilor tale și tonului general al băii tale. Sticla poate fi simplă, mată sau chiar nuanțată, iar tipul și grosimea sticlei vor afecta și durabilitatea și siguranța.

De la clasic la contemporan, minimalist până la chic vintage, nu există niciun motiv pentru care cabina de duș să nu se potrivească cu stilul băii tale. Caută mai multe modele până să îl alegi pe cel potrivit pentru a te asigura că păstrezi stilul de design interior și că viitoarea ta achiziție se integrează perfect. Având la dispoziție o gamă atât de largă de opțiuni, sperăm că aceste informații te ghidează și te ajută în același timp cu deciziile pe care trebuie să le iei pentru a alege cabina de duș perfectă care să completeze baia de ta de vis.

Tu vei ține cont de toate aceste aspecte?

Sursă foto: Shutterstock.com

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/