Cluj

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Forgotten Tomb, Nocturnal Depression, Kistvaen

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 9 ani si 6 luni
Vizualizari
1410

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 octombrie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Forgotten Tomb, Nocturnal Depression, Kistvaen la Bucuresti - 25 Oct 2015
Forgotten Tomb revin in Romania dupa concertul sustinut la Bucuresti in 2010, urmand sa isi promoveze cel mai nou material de studio – “Hurt Yourself and the Ones You Love”.

Trupa a fost infiintata in 1999 de catre Herr Morbid ca un proiect Depressive Black Doom Metal, influentat de vechiul KATATONIA, PARADISE LOST sau BURZUM.

In peste 15 ani de activitate, italienii au lansat 8 albume, ultimul material discografic fiind "Hurt Yourself and the Ones You Love", album ce a fost lansat la inceputul acestui an prin casa de discuri Agonia Records.

Nocturnal Depression vin pentru prima data in Romania, urmand sa isi promoveze albumul lansat anul acesta “Spleen Black Metal”.
Trupa a fost infiintata in anul 2004 de catre H. Suizid si Lord Lokhraed devenind in scurt timp una din cele mai importante trupe de depressive black metal din scena internationala.
In cei peste 10 ani de activitate trupa a lansat 7 albume de studio, ultimul material discografic "Spleen Black Metal" fiind lansat la inceputul acestui an.

Kistvaen a fost fondata in 2008 si de atunci a pasit pe urmele unor grupuri internationale renumite ca Shining, Bethlehem si Silencer, gasindu-si, insa, propriul drum si creand ceva original.
Cu 2 albume de studio lansate pana in prezent, "Unbekannte" respectiv "Desolate Ways", materiale ce au primit recenzii excelente din partea publicului si presei deopotriva, Kistvaen este in momentul acesta una din cele mai respectate trupe ale scenei underground in Romania.

Albumul "Desolate Ways" a fost inregistrat si mixat la Raza Studio (www.razastudio.ro) din Bucuresti, de catre Alex Dragomir. Masterizarea a fost realizata in Suedia, la Stockholm, de catre Mats "Limpan" Lindfors in celebrul studio The Cutting Room (www.cuttingroom.se).

Sursa informatii: www.bilete.ro

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro