Cluj

Anunt Platina Rosman Talent Solutions

Rosman Talent Solution - tel. 0723.581.116 - servicii de recrutare si selectie de personal, consiliere in cariera, administrare si salarizare. ​Cu o perspectiva noua asupra strategiilor de recrutare, Rosman reuseste sa atraga parteneri de business din diferite arii: It&tehnologie, inginerie, financiar, logistica, BPO, medical, comercial etc.

Evolution HCC

Evolution HCC

Detalii firma de recrutare

Adresa
Cluj Napoca
Telefon
0734566517
Social links
Categorie
Firme de recrutare
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1964

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma de recrutare

Evolution HCC Cluj Napoca

Agentie de recrutare si selectie personal din Timisoara ofera solutia ideala pentru orice probleme legate de personal punem la dispozitie cele mai inovative servicii in organizarea de traininguri, Teambuilding,recrutare personal, selecţie personal şi evaluare personal, consultanţă organizaţională dar şi departament HR extern.
Noi suntem specializaţi în a găsi întotdeauna candidatul ideal, prin serviciile noastre de recrutare personal Cluj Napoca şi recrutare personal Timisoara. Evolution HCC este partenerul dumneavoastră în recrutare de personal!

Orar firma de recrutare

Luni - Vineri: 8:00 - 17:30

Filtre firma de recrutare

Facilitati: Angajari perioada determinata, Instruire, Recrutare pt. Romania
Zone din Timisoara: Tipografilor

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro