Cluj

Eurosynergy

Eurosynergy

Detalii firma

Adresa
Cluj Napoca, Piata 1 Mai, nr. 3
Telefon
0264418112
Fax
0264418112
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1219

Voteaza & Distribuie

Prezentare firma

Eurosynergy Cluj

Incepand cu anul 2005, Eurosynergy a inceput sa importe si sa distribuie piatra naturala, in special travertin. Produsele din travertin si marmura fabricate in Turcia si Italia au un nivel calitativ ridicat, fiind recunoscuta la nivel mondial calitatea placajelor de travertin exploatat in aceste zone.
Gama de produse din travertin si marmura este foarte larga, avand capacitatea de a oferi clientilor nostri solutii complete pentru placari interioare si exterioare, impreuna cu produsele accesorii, printre care o gama intreaga de solutii pentru impermeabilizarea produselor din travertin si marmura, precum si adezivi speciali pentru montajul produselor din piatra naturala.
Din punct de vedere logistic, cu ajutorul depozitelor din Cluj-Napoca si Bucuresti suntem mai aproape de clientii nostrii fiind capabili sa le oferim servicii de livrare rapide si de calitate.
Portofoliul nostru de clienti cuprinde peste 200 de societati importante din domeniul comertului si distributiei de materiale de constructii din Romania, precum si toate marile retele "Do It Yourself" situate in Bucuresti si in tara.
Eurosynergy este o echipa tanara, comunicativa si deschisa catre clienti, in acest fel fiind indeplinite premisele unei bune colaborari atat cu partenerii existenti cat si cu viitorii nostri clienti.

Filtre firma

Materiale amenajari: Calcar, Granit, Marmura, Onyx