Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Eticheta cea de toate zilele si utilitatile

Eticheta cea de toate zilele si utilitatile

Detalii anunt

Telefon
0729905555
Pret
100 EUR
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 10 luni si 3 zile
Vizualizari
1232

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Toti ne-am intalnit si am vazut prin hipermarketuri acele topuri de etichete autoadezive, pe care desi nu le-am cumparat niciodata, ne-am intrebat la cel folosesc ele de fapt. Cel mai simplu exemplu pe care-l pot da se leaga evident de magazine. Nu stiu daca ati fost atenti sa vedeti faptul ca pe etichetele de pret este trecut si un cod de bare identic cu codul de bare de pe produsul respectiv. Aceste etichete sunt imprimate si folosite in aceasta industrie de ani de zile.

Un alt mod de a folosi etichetele autoadezive reprezinta inventarierea. Firmele de curierat sau depozitele obisnuiesc sa foloseasca asemenea etichete cu coduri de bara imprimate pentru a stii care camion incarca mai exact care palet din halele lor cu ajutorul unui soft ERP complex. La fel se folosesc etichetele autoadezive si in distributie.

De asemenea, etichetele autoadezive se mai pot folosi si prin birouri pentru aranjarea eficienta a documentelor, in special in cadrul arhivelor. Orice companie trebuie sa aiba un fel de arhiva destul de bine organizata si destul de bine inventariata. Folosirea mijloacelor moderne de etichetare poate sa scuteasca timp pretios si poate oferi o mai buna organizare.

Ele se diferentiaza totusi in functie de cateva elemente, unul dintre ele fiind modul in care sunt folosite aceste etichete. Pentru uz casnic sau pentru utilizare industriala, etichetele trebuie sa indeplineasca anumite conditii ca sa fie folosite cat mai eficient. In industria alimentara se utilizeaza 2 tipuri de etichete autocolante: aplicate pe ambalajul produsului sau etichete autocolante aplicate direct pe alimente.

Indiferent de modul de aplicare al unei etichete, ea trebuie sa furnizeze informatii complete legate de compozitia produsului, greutate, data fabricarii si termenul de valabilitate. Una dintre cele mai importante caracteristici ale unei etichete este rezistenta la apa, in special pentru cele utilizate in aplicatiile industriale.

Doua dintre aplicatiile industriale unde sunt folosite astfel de etichete autocolante rezistente sunt transporturile si logistica. In aceste industrii sunt utilizate etichete de identificare care trebuie sa reziste nu doar la apa ci si la temperaturi extreme si expunere la substante chimice.

Suprafetele conventionale pe care se aplica etichete rezistente la apa sunt sticla, lemnul, metalul si materialele plastice. Pentru fiecare din aceste suprafete este necesar un adeziv corespunzator care sa asigure mentinerea aderentei.

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/