Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Email hosting – Sfaturi utile

Email hosting – Sfaturi utile

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
1015

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Gazduirea, ca tip de serviciu a evoluat odata cu Web-ul si a fost intotdeauna cea mai solicitata pentru gazduirea site-urilor web la furnizorii centrelor de date. Tehnologia de virtualizare care a aparut mai tarziu a atras atentia furnizorilor de servicii de gazduire, deoarece s-a dovedit a fi un mijloc adecvat de a maximiza utilizarea resurselor fizice disponibile.

Termenii VDS (Virtual Dedicated Server) sau VPS (Virtual Private Server), adica un server dedicat virtual care functioneaza pe unul fizic, a aparut cu aproape un deceniu in urma. Mai tarziu, VDS/VPS ca un tip de servicii de gazduire a evoluat impreuna cu virtualizarea software-ului si astazi le ofera utilizatorilor o gama larga de optiuni pentru alocarea flexibila a resurselor si modificarea parametrilor serverului virtual, alegerea platformelor si instrumentelor software, inclusiv analiza si protectia impotriva atacurilor DoS. Un server dedicat virtual poate suporta numarul necesar de site-uri, baze de date, zone de domenii etc. Un numar de furnizori ofera gazduire cu optiunea SSD (Solid State Drive).

Email hosting - in functie de nevoi Pentru a alege cea mai buna optiune de email hosting, trebuie sa cunosti cerintele proiectului tau. Pentru aceasta merita sa raspunzi la o serie de intrebari. Ce tip de site ai de gand sa creezi? Acesta ar putea fi, de exemplu, un site WordPress pentru publicarea continutului, un Ghost pentru blogging sau un site HTML static. Toate acestea au cerinte diferite pentru gazduire.

Care sunt cerintele tehnice ale site-ului? Dupa ce ai decis cu privire la tipul de site, trebuie sa faci o lista de cerinte tehnice, inclusiv limbaje de programare si tipuri de baze de date. Ce nivel de securitate este necesar? Desi orice site are nevoie de cel putin un nivel minim de securitate, pentru anumite tipuri de site-uri, este necesara o protectie imbunatatita. De exemplu, acestia pot procesa date privind cardurile bancare sau pot stoca date de utilizator personale.

Este nevoie de Email hosting?


Poate vei utiliza adrese de email asociate cu numele de domeniu al site-ului tau, cum ar fi contact@yourdomain.ro. In acest caz, poti utiliza serviciul de posta al furnizorului de servicii de gazduire, daca il ofera sau poti utiliza serviciile unei alte companii.

Care sunt site-urile pe care intentionati sa le creezi?


Daca exista mai multe, este posibila alocarea fiecare subdomeniu de tipul myothersite.mydomain.ro? Sau este necesar un domeniu de nivel superior al formularului myothersite.ro? Aceste site-uri au cerinte suplimentare, de exemplu, au nevoie de baze de date? Cata cantitate de date se presupune a fi stocata si intretinuta?

Capacitatea serverului virtual nu este doar o chestiune de trafic, ci si dimensiunea/numarul de fisiere. Cu cat dimensiunea fisierului este mai mare, cu atat este mai mare capacitatea de stocare si latimea de banda a retelei necesare. De exemplu, daca site-ul stocheaza imagini sau videoclipuri de inalta calitate, atunci aceste cerinte sunt la un nivel inalt.

Care este traficul initial asteptat?


Serviciile de gazduire sunt de obicei segmentate de trafic. De fapt, majoritatea traficului pentru site-uri noi este mic. Dar, daca acesta creste, trebuie sa fii sigur ca serverul virtual se va descurca cu el. Daca te astepti la o crestere semnificativa a traficului in viitor, atunci trebuie sa planifici din timp cresterea capacitatii si a latimii de banda.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/