Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Elemente care ar putea sa crească costul de exploatare al mașinii tale

Elemente care ar putea sa crească costul de exploatare al mașinii tale

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1506

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În momentul în care achizitionezi un automobil, scopul este acela de a avea o masina confortabila, care sa functioneze corect si care sa consume putin. Problema este ca nu toate masinile ofera aceste calitati. Din nefericire, mai ales daca iti cumperi un automobil second hand, problemele pot sa fie foarte mari.

Daca vrei sa elimini cheltuieli majore pe termen lung, iata cateva elemente care ar putea sa creasca costul de exploatare al masinii. Vechimea. O masina veche costa mai mult, pe termen lung, decat una noua. Din acest motiv, este bine sa eviti masinile care au mai mult de 4-5 ani. Este adevarat ca si costul initial este decis de vechime, insa mai bine o investitie initiala mai mare decat o investitie constanta pe termen lung.

Tipul de combustibil. Combustibilul poate sa decida si el volumul de cheltuieli pe care il vei avea. Ai de ales intre motorina, benzina sau gaz. Gazul este cel mai economic, dar este si cel care scade cel mai mult din puterea automobilului. De cealalta parte, daca vrei putere, o masina diesel este cea mai potrivita petru tine.

Calitatea pieselor. Inainte de a lua decizia de achizitie, intra intr-un magazin de piese auto online si verifica preturile pieselor pentru masina ta si calitatea lor. Nu este suficient sa ai o masina buna, ci este foarte important sa ai o masina care sa nu iti solicite multi bani pe termen lung. Este adevarat ca masinile construite sub branduri uriase, precum Mercedes sau BMW au piese de o foarte buna calitate, insa este la fel de adevarat ca investitia intr-o astfel de masina este uriasa.

Valoarea masinii in timp. Nu conteaza doar cati bani dai pe masina sau cati bani investesti in ingrijirea ei, ci conteaza si cat de bine isi pastreaza valoarea in timp. Exista mai multe branduri care construiesc masini ce isi pastreaza bine valoarea, dar exista si branduri pe care nu le poti valorifica foarte bine pe termen lung. Daca achizitionezi o masina cu scopul de a o vinde peste 3-4 ani, este bine sa ai in vedere si acest aspect.

In principiu, este important sa achizitionezi o masina de buna calitate pe care sa o ingrijesti foarte bine. Daca ai grija de ea, ii faci reviziile la timp si ii cumperi doar piese de calitate, vei obtine o multime de beneficii de pe urma ei.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro