Cluj

”Editie Speciala”

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1187

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 8 martie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Horațiu Mălăele, cadou special pentru
spectatorii din Cluj-Napoca

Dublu eveniment de Ziua Internațională a Femeii, la Cinema Florin Piersic.

Ediție Specială”, cel mai nou spectacol marca Horațiu Mălăele va fi prezentat publicului spectator din Cluj, de Ziua Internațională a Femeii, pe scena cinematografului Florin Piersic. Maestrul ironiei și al hazului ascuțit va fi secondat pe scenă de fiul său, Bogdan Mălăele, un foarte bun regizor și actor din tânăra generație, alături de interpretul Radu Captari. Protagoniștii spectacolului ”Ediție Specială” vor putea fi aplaudați la scenă deschisă joi, 8 martie, de la ora 20:00.

Spectacolul ”Ediție Specială” are la bază texte puternice, pigmentate cu momente "Best of Horațiu", culese din cele mai aplaudate reprezentații ale actorului. Mălăele, tatăl și fiul, se vor întrece în dialoguri de un umor exploziv, momente poetice sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, ce vor face publicul spectator să treacă prin diferite stări emoționale, ajungând, în mod evident, la râsul în hohote.
Spectatorii vor asista la un dublu eveniment întrucât spectacolul ”Ediție Specială” va fi urmat de proiecția filmului ”Funeralii Fericite”, în mod gratuit. Pelicula este o tragi-comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor. Producția ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru