Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

EcoCase - Lemn si constructii case din lemn la cheie

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
2067

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Bucovina ECO-Construct, constructii case din lemn la cheie, www.ecocase-lemn.ro si-a concentrat capacitatile exclusiv pe constructia caselor ecologice din lemn. Oferta Bucovina ECO-Construct, cu sediul in Vatra Dornei, jud. Suceava, cuprinde case moderne, cu standard locativ inalt si cu un raport pret/calitate de exceptie. Casele din lemn, ecologice si traditionale, pot avea rol de cabana de relaxare si vacanta sau de locuinta zilnica.

Casele din lemn realizate de noi pot fi apreciate si admirate in multe zone ale Romaniei din Valea Prahovei, Vrancea sau Brasov si pana la Braila, Galati, Constanta si Mangalia, dar si aici in zona noastra minunata, Suceava, apoi in tinutul Neamtului sau in Botosani.

Casele ecologice din lemn sunt versatile si au un consum mic de energie. Lemnul, cel mai natural material de constructie este obtinut din surse regenerabile care pot fi gestionate in mod durabil si cu responsabilitate. Impactul asupra mediului in cazul construirii unei case ecologice din lemn este minim, fata de consumul de semnificativ de apa, ciment si energie, la care se adauga o mare cantitate de materiale nereciclabile ce rezulta odata cu incheierea unui santier, in cazul unei case zidite.

Casele ecologice pot avea o linie arhitecturala moderna si neconformista, fara ca aceasta sa creasca impactul asupra mediului. Casele din lemn sunt alternative ale constructiilor conventionale din zidarie, dar cu costuri de exploatare sensibil reduse. In acest caz, o adevarata casa ecologica trebuie sa se prezinte ca un ecosistem natural integrat de management energetic pentru diminuarea consumului de la reteaua centrala, eventual chiar asigurarea independentei energetice. Ele pot fi dotate cu sisteme neconventionale de producere a energiei electrice, respectiv eoliene, solare sau hidroenergetice. Pentru asigurarea energiei termice, o locuinta ecologica din lemn poate combina beneficiile energiei solare cu cele ale captarii energiei geotermale.

In ceea ce priveste factura pentru constructia fundatiei aceasta este sensibil redusa fata de situatia unei case din zidarie, deoarece o casa din lemn nu necesita o fundatie adanca. Anumite proiecte indraznete propun chiar un sistem inovator respectiv asezarea casei pe butuci din lemn, special tratati si care asigura elasticitate intregului ansamblu, o casa din lemn fiind de 8 ori mai usoara decat una din zidarie clasica.

Un alt avantaj incontestabil al caselor ecologice din lemn este usurinta cu care acestea pot fi extinse dupa cativa ani, atunci cand necesarul de spatiu a crescut. In cazul unei remodelari, o anumita structura de module poate adauga un spatiu suplimentar, respectiv camere, dependinte, terase sau sere, fara ca integritatea casei din lemn, de baza, sa fie afectata.

La toate acestea se poate adauga si factorul timp care, in cazul in care optam pentru o casa de lemn ecologica, se reduce doar la 3-4 luni, fata de durata unui santier si timpii de asteptare in cazul unei case din caramida sau alte materiale similare.

Sa mai adaugam faptul ca in cazul caselor de lemn se poate alege fie o constructie masiva din lemn rotund sau placi lamelare care sunt imbinate prin modalitati specifice, fie se poate alege o solutie la fel de rapida, respectiv constructia casei din osatura de lemn si pereti prefabricati in sistem industrial din structura de lemn si panouri, montate in sistem tip „sandvis”. Acesta presupune includerea unor materiale izolatoare de inalta calitate si performanta intre cele doua placi ale panoului (vata minerala, polistiren, folii anticondens etc). Astfel, se poate dobandi o foarte buna rezistenta termica si fonica, la un pret de 60-70% din pretul caselor de zidarie.

Anunt Diamant Euro Instal

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro