Cluj

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Documentare de la Astra Film Festival proiectate la Cluj

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 9 ani si 2 luni
Vizualizari
1771

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 martie 2015 - Joi 12 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare film

Documentare premiate la Astra Film Sibiu ajung la București și Cluj

Astra Film Festival pornește la drum cu tolba plină de documentare bune. Premiate în 2014 la cea mai recentă ediție a Festivalului de cinema documentar de la Sibiu, peliculele sunt proiectate în premieră la București, între 6 și 8 martie 2015 la Cinema Union și la Cluj, între 6 și 12 martie 2015 la Cinema Victoria.
Astra Film on Tour la București
În capitală, maratonul de filme ia start vineri, 6 martie de la ora 17 cu o producție controversată: Uncle Tony, Three Fools and the Secret Service (regia Mina Mileva și Vesela Kazakova). Filmul expune anii de cenzură din lumea cinematografiei bulgare din perioada comunismului, cenzură care s-a perpetuat până în prezent. Centrul Național de Film Bulgar a trimis scrisori oficiale de amenințare către toate festivalurile europene care au inclus filmul în program cerând imperios retragerea lui. Prezentă la Sibiu, regizoarea Mina Mileva a mulțumit pentru șansa care i s-a oferit la AFF, declarând că filmul a fost exclus din mai multe festivaluri în urma acestor scrisori. De la ora 19, Marmato (regia Mark Grieco) aduce în fața publicului lupta unei companii canadiene care urmărește exploatarea uneia dintre cele mai mari rezerve de aur de pe planetă cu localnicii, în Columbia.
Sâmbătă, 7 martie cu începere de la ora 18 sunt programate filmele Art War(regia Marco Wilms) și Maidan (regia Sergei Loznitsa), distins cu Marele Premiu la AFF 2014. Art War reia ideile revoluționare ale Primăverii Arabe transpuse prin arta graffiti, iar Maidan surprinde cu camera fixă piața centrală din Kiev aflată în plină forfotă revoluționară.
A treia zi începe cu proiecția documentarului Resolutions 2014 (regia Mihai Cristian Trancă) – Premiul pentru Imagine în secțiunea România, de la ora 19. Filmul surprinde frământările unui tânăr antreprenor care încearcă să-și mențină afacerea într-un moment de criză. The Undertaker (regia Dragan Nikolic) încheie programul de la București cu portretul unui sârb care se ocupă de repatrierea cadavrelor între Europa de Est și de Vest.
7 zile de film la Cluj
La Cluj-Napoca, proiecțiile au loc în fiecare zi din 6 și până în 12 martie de la ora 17:30 la Cinema Victoria, iar programul debutează cu o premieră: Waiting for August (regia Teodora Mihai) – Premiul pentru cel mai bun documentar românesc la AFF 2014. Filmul spune povestea a 7 copii care trăiesc singuri într-o locuință socială din Bacău. Mama, plecată la muncă în Italia, este prezentă în viața lor doar digital, la telefon sau pe Skype.
În zilele următoare, publicul clujean va viziona o selecție specială de documentare: Art War (sâmbătă, 7 martie), Marmato (duminică, 8 martie), Maidan (luni, 9 martie), Sunday Lunch și The Undertaker (marți, 10 martie), Mohamed Tomescu și Resolutions 2014 (miercuri, 11 martie) și Uncle Tony, Three Fools and the Secret Service (joi, 12 martie).

Astra Film on Tour este organizat de Astra Film, CNM Astra, Consiliul Județean Sibiu, Cinema Union București, Cinema Victoria Cluj-Napoca
Un eveniment susținut de Radio România Cultural

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro