Cluj

Anunt Diamant Euroinstal - Strada Bucuresti

Euro Instal Cluj - Euroinstal este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație.
https://euro-instal.ro

Din oferta Snick Ambalaje - caserole biodegradabile de unică folosință și multe alte consumabile

Din oferta Snick Ambalaje - caserole biodegradabile de unică folosință și multe alte consumabile

Detalii articol

Categorie
Articole mancare si bautura
Modificat
acum 1 an si 4 zile
Apartine de
eAdvertising
Vizualizari
266

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Dacă deții un restaurant, un fast food sau o cafenea, înseamnă că deja știi cât de necesare sunt ambalajele. Acum că serviciul delivery este implementat în marea majoritate a afacerilor din domeniul HoReCa, ambalajele sunt absolut necesare. Livrarea mâncării nu se poate face oricum, ci trebuie respectate anumite standarde.

Ambalaje și consumabile de calitate superioară

Cauți un furnizor care să îți asigure stocul de ambalaje? Snick Ambalaje este alegerea multor restaurante și firme de catering. O gamă largă de produse dintre care și caserole biodegradabile de unica folosinta te așteaptă să le descoperi. Ai cutii de pizza realizate din carton rezistent prin care grăsimea nu trece cu ușurință, farfurii, pungi, sacoșe și multe alte articole.

Nu uita de tacâmuri. Clienții nu comandă doar pentru a servi mâncarea din confortul casei, ci și când sunt la birou sau în alte spații unde nu dispun de propriile tacâmuri. De aceea, Snick Ambalaje ți-a pregătit o selecție de tacâmuri de înaltă calitate. Este important ca acestea să fie rezistente căci altfel se vor rupe în momentul utilizării. Le poți achiziționa separat sau în set complet, ambalate în port tacam alături de șervețel. Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul oficial.

O alegere sustenabilă

Dat fiind faptul că poluarea a atins deja cote alarmante, ambalajele de plastic au fost restricționate. Din păcate, multe restaurante folosesc încă astfel de ambalaje. Un procent considerabil din cantitatea de deșeuri care se află la momentul actual în oceane este constituit de ambalajele și consumabilele de unică folosință. Paiele de plastic sunt printre cele mai dăunătoare articole. Fauna și flora pot fi distruse de acestea.

Alege să fii părtaș la schimbare. Achiziționează doar ambalaje de unică folosință realizate din materiale biodegradabile precum carton, lemn, trestie sau palmier. În oferta Snick Ambalaje se află multe produse de acest tip. Eficiența lor este întocmai ca a celor din plastic, diferă doar impactul pe care îl au asupra naturii.

Tot ce este mai bun pentru afacerea ta

Atunci când deții o afacere, îți dorești ca totul să fie la standarde înalte. Produsele și serviciile pe care le oferi trebuie să mulțumească pe deplin clienții. De accea, ambalajele în care livrezi mâncarea trebuie să fie pe măsura așteptărilor. Optează întotdeauna pentru ambalaje rezistente căci ele vor face diferența. Clienții vor observa micile detalii deci atenția ta ar trebui să se îndrepte spre caserolele, paharele, pungile sau cutiile în care pui mâncarea comandată.

Atunci când pachetul ajunge la ușa clientului, mâncarea trebuie să fie așezată corespunzător, să aibă temperatura optimă și să nu existe scurgeri sau urme de deteriorare în componența ambalajelor. Pentru a te convinge de calitatea produselor oferite de Snick Ambalaje poți comanda sacoșa cu mostre. Este o variantă perfectă prin care poți testa chiar în restaurant ambalajele în care urmează să servești mâncarea. Este complet gratuit! În mod cert te vei întoarce pentru a plasa o comandă.

Alege să împachetezi mâncarea în ambalaje calitative care să fie prietenoase cu mediul. Clienții care vor comanda din restaurantul tău, vor aprecia gesturile mărunte, dar semnificative. Snick Ambalaje este furnizorul care te poate ajuta cu tot ceea ce ține de consumabile și ambalaje pentru industria HoReCa. Comandă cu încredere!

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online by Peter Bahuczki - ofer publicitatea online prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/