Cluj

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Din culisele managementului schimbării

Din culisele managementului schimbării

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Apartine de
Libraria Carturesti - Iulius Mall Cluj
Vizualizari
1562

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 9 octombrie 201718:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Luni, 9 octombrie 2017, de la 18:30 la 20:30, vă invităm cu drag la ce-a de-a doua întâlnire din cadrul Luni de poveste...la Cărturești. De această dată, Paula OPREA ne invită la discuții despre managementul schimbării și despre etapele de parcurgere în adaptarea la situații noi.

Pentru că fiecare dintre noi trecem prin schimbări - pe plan personal şi profesional - şi, de multe ori, acestea ne iau prin surprindere, ne poate fi de folos să ştim ce reprezintă trăirile şi acţiunile noastre atunci când ne confruntăm cu schimbarea.
În timpul întâlnirii noastre din cadrul evenimentului Luni de poveste...la Cărturești vom afla şi vom dezbate câteva aspecte legate de caracteristicile schimbării, curba schimbării, cum delimităm ceea ce este real în trăirile noastre de ceea ce este doar teamă şi/sau îndoială şi cum acţionăm în raport cu noi înşine şi cu alţii astfel încât să „facem faţă cu brio schimbării”.

Paula OPREA are o experienţă de peste 10 ani în domeniul resurselor umane şi în cel juridic activând în mediul de business clujean în diferite companii internaţionale. Este formator autorizat COSA din anul 2008 şi în training s-a axat pe livrarea cursurilor care vizează procesele de selecţie şi recrutare, managementul performanţei, abilităţile de prezentare şi de comunicare. Paula este o fire deschisă, se adaptează uşor provocărilor, iar training-ul se numără printre activităţile pe care le-a făcut întotdeauna cu deosebită plăcere, atât în cadrul companiilor în care a activat, cât şi ca trainer extern.â

***

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro