Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

Deschide-ți sufletul în siguranță pe platforma solutiontalk.ro cu ajutorul unui psihoterapeut

Deschide-ți sufletul în siguranță pe platforma solutiontalk.ro cu ajutorul unui psihoterapeut

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
381

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Stilul de viață din ce în ce mai alert, dar și stresant își pune amprenta în mod negativ pe oricare dintre noi. Situațiile limită, neplăcerile la locul de muncă sau pierderea unei persoane dragi au efecte deprimante asupra organismului uman. Nu toată lumea știe cum să gestioneze aceste lucruri, unii caută alinare în mijlocul familiei dar cei introvertiți nu își deschid sufletul atât de ușor. Pentru că nu vorbesc despre ceea ce îi neliniștește, mai devreme sau mai târziu situația poate deveni explozivă sau să le scape de sub control. Ajutorul de specialitate se impune chiar de la primele semne de anxietate. Soluția salvatoare este însă la îndemâna oricui, aflăm din articolul de mai jos.

Un specialist mereu la la capătul firului

Nu puține sunt situațiile în care persoana aflată în dificultate de exprimare a emoțiilor sale, se închide în sine și refuză să mai vorbească cu cineva. În aceste momente tactul celor apropiați ajută dar cu siguranță, nu este suficient. Ajutorul de specialitate este mult mai bine primit dacă el are loc într-o formă securizantă, de exemplu sub forma unei convorbiri telefonice cu un psihiatru online. Acesta poate oferi suportul emoțional de care are nevoie pacientul său prin intermediul unui apel video.

În felul acesta oricine se poate conecta de pe telefon, tabletă sau laptop indiferent de locul în care se află. Intimitatea creată între psihoterapeut și persoana aflată în nevoie nu este disturbată de factori exteriori. În plus, pe platforma solutiontalk.ro oricine găsește specialiști de renume, capabili să acopere toate nevoile emoționale cu sfaturi și terapii profesionale.

Ce gen de servicii oferă platforma Solution Talk

Genul acesta de servicii au fost gândite special pentru persoanele introvertite care au nevoie de un spațiu special unde să se conecteze cu un specialist ori de câte ori este nevoie. În acest loc, o adevărată clinică virtuală de psihoterapie se întâlnesc psihoterapeuți și medici atent aleși pentru bogata experiență pe care o au în domeniu. Abilitățile lor sunt de necontestat, fiind atestați de colegiul psihologilor și de cel al medicilor totodată.

Ei sunt acolo pentru echilibrarea emoțională a celor care au nevoie de un echilibru terapeutic dar și atingerea unor obiective de natură relațională. Fie că vorbim aici despre viața de cuplu sau despre viața profesională, ambele au nevoie de un anume gen de comunicare pentru a le face funcționale. Platforma Solution Talk este soluția mult căutată.

Cum iei legătura cu medicul specialist

Fie că vorbim aici de servicii de psihoterapie sau chiar psihiatrie pentru cazurile mai dificile, conectarea cu un specialist este foarte simplă. Prin platforma online Solution Talk se poate cere oricând un ajutor discret pentru problemele vieții de zi cu zi. Cum nimeni nu este scutit de acestea, platforma online poate fi accesată ușor, de pe telefon, tabletă sau laptop de oriunde te-ai afla. Primul pas constă în înregistrarea pe platformă, cu ajutorul unui cont gratuit. Faci o programare, iar plata o faci cu cardul. De asemenea, serviciile de pe Solution Talk sunt accesibile și companiilor, pentru angajații de acolo.

Mai multe detalii se află pe pagina oficială. Contact prin formularul de înregistrare prezent pe site.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro