Cluj

Anunt Diamant Clujeni.com - publicitate online

Clujeni.com - publicitate online - oferim publicitatea online prin cele 17 site uri din reteaua Roportal prin intermediul siteurilor: clujeni.com, timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, roportal.ro, constanteni.ro, ghid-constructii.ro etc.
https://www.clujeni.com/site/publicitate/

DelaHoya 21

DelaHoya 21

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Apartine de
Sala Polivalenta BT Arena Cluj Napoca
Vizualizari
1373

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 septembrie 2017 - Duminica 1 octombrie 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Delahoya este cel mai vechi festival de muzică electronică din România. Din 1997 până în prezent, fanii de muzică electronică din toată țara, precum și străinii, vin în fiecare an la Cluj-Napoca pentru a-și dansa muzica preferată, prezentată în direct de dj-uri și formații bine-cunoscute, precum și de noii veniți.

Delahoya înseamnă bucuria de a asculta muzică, de a dansa pe bătăi pline de viață, de a vedea sau de a reda artiștii tăi preferați, de a întâlni noi artiști și de a te conecta cu alți fani ai muzicii electronice.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta, Luna viitoare

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro